Arkas containerskibsflåde nåede 3 med 50 nye købte skibe

Arkas containerskibsflåde nået med det nyindkøbte skib
Arkas containerskibsflåde nået med det nyindkøbte skib

📩 13/11/2023 11:47

Arkas, som har den største containerskibsflåde i Tyrkiet, fortsætter med at bidrage til tyrkisk udenrigshandel ved at tilføje tre containerskibe til sin flåde, øge antallet af skibe til 50 og øge sin TEU-kapacitet med 4.101 til 87.335.

Bakket op af Arkas Holdings 76 års erfaring inden for international transport, fastholder Arkas Line, som udfører regelmæssig ugentlig linjetransport mellem Sortehavet, Middelhavet og Vestafrikanske havne med egne skibe, sit lederskab inden for søtransport, lokomotivet for tyrkisk udenrigshandel , med de tre skibe, den for nylig føjede til sin flåde.

Arkas Line øgede sin TEU-kapacitet med 1.223 til 1.440 med de tyskproducerede skibe på 1440 TEU Öykü A, 4.101 TEU Onur G. og 87.335 TEU Denis A., købt fra den norsk-baserede containeroperatør MPC Container Ships. Arkas Line, som har 35 ugentlige tjenester og anløber 68 havne rundt om i verden, styrker nogle af de linjer, den leverer ugentlige tjenester ved at tilføje yderligere skibe.

Søtransport i Tyrkiet rangerer først i tyrkisk eksport med 93 millioner dollars i eksport i årets første otte måneder. Arkas Line, som har Tyrkiets største containerskibsflåde i dag, er blandt de 30 bedste blandt verdens største redere.

Arkas, som øgede antallet af containerskibe til 50 med nye indkøb, har også 6 bunkerskibe og 1 bulkskibe i sin flåde.

Miljøtransformation

Samtidig med at ArkasLine bidrager til tyrkisk udenrigshandel, planlægger ArkasLine at nå sit mål om at overlade en mere bæredygtig verden til fremtidige generationer med de tekniske og operationelle forbedringer, den udfører i overensstemmelse med Arkas-gruppens bæredygtighedsmål.

Arkas Line, som primært har taget skridt til at erstatte ældre skibe i sin flåde med lav CII-ydelse, med skibe, der overholder nye regler, sigter mod at reducere sine emissioner med 2011 procent gennem driftsforbedringer inden 21, samtidig med at der opnås en emissionsreduktion på mere end 2025 procent sammenlignet med basisåret 30.