Batman Hasankeyf Road vil genoplive 'Transportation and Tourism'

Batman Hasankeyf Road vil genoplive 'Transportation and Tourism'
Batman Hasankeyf Road vil genoplive 'Transportation and Tourism'

📩 19/11/2023 11:13

Transport- og infrastrukturminister Abdulkadir Uraloğlu inspicerede Batman-Hasankeyf-vejen inden for rammerne af Batman-programmet, hvori han deltog sammen med finans- og finansminister Mehmet Şimşek og General Manager for Highways Ahmet Gülşen.

"Forhåbentlig vil vi færdiggøre den 9 kilometer lange sektion af vores delte vej."

Uraloğlu gav den gode nyhed, at byggeriet af de resterende 39,4 kilometer af Batman Hasankeyf Road, som har en samlet længde på 9,6 kilometer, vil starte, og integriteten af ​​den delte vej mellem Batman og Hasankeyf vil blive sikret. Uraloğlu sagde: "En 9-kilometer sektion var ufuldstændig. Nu vil vi starte arbejdet her fra Batman og forhåbentlig afslutte den 9 kilometer lange del af vores delte vej. I år vil vi arbejde alle de dage, som sæsonbestemte forhold tillader. "Ved at færdiggøre dette område næste år vil vi åbne den tætbefolkede sektion inden for Batmans zoneinddeling for trafik." han sagde.

Fodgænger- og trafiksikkerheden vil øges med anlæggelsen af ​​ruten

Med afslutningen af ​​arbejdet på Batman Hasankeyf Road vil opdelt vejintegritet blive sikret i dette afsnit.

Derudover vil overbygningen af ​​den 6,6 kilometer lange vej, der i øjeblikket fungerer som en overfladebelagt delt vej mellem Batman og den organiserede industrizone, blive lavet med bituminøs varmblandingsbelægning, og hurtig, sikker og komfortabel transportservice vil blive leveret på Batman OIZ-ruten.

I alt skal der årligt spares 80 millioner lira

Med færdiggørelsen af ​​sektionerne under opførelse spares der i alt 54 millioner lire årligt, heraf 26 millioner lire i tid og 80 millioner lire i brændstof. Derudover reduceres den årlige udstødningsemission med 3.247 tons.