Biograflektion for unge fra Onur Tan

Biograflektion for unge fra Onur Tan
Biograflektion for unge fra Onur Tan

📩 19/11/2023 11:52

Genç Akademi Cafe Sıhhiye, som blev stillet til tjeneste for unge af Ankara Metropolitan Municipality, blev den nye adresse for videnskabs-, kultur- og kunstbegivenheder. Genç Akademi Kafe Sıhhiye, tilknyttet Department of Women and Family Services, var vært for en samtale med titlen "About Cinema", med instruktør og producer Onur Tan som gæst, i anledning af World Cinema Day.

Ankara Metropolitan Municipality fortsætter med at påtage sig mange projekter for at samle alle borgere i hovedstaden, især studerende, med kunst, sport, kultur og videnskab.

Department of Women and Family Services bragte direktør og producer Onur Tan sammen med kunstelskere på Genç Akademi Kafe Sıhhiye i anledning af World Cinema Day.

TAN: "JEG STØTTE PÅ ET FANTASTISK MILJØ, SOM JEG ALDRIG FORVENTET"

Den berømte instruktør Onur Tan formidlede biografens magt og oplevelser i interviewet med titlen "About Cinema", som tiltrak stor interesse fra unge mennesker.

Tan sagde, at han er meget glad for at dele sine oplevelser med unge mennesker: "Jeg er meget glad for at være i Ankara. Jeg mødte et storslået miljø, som jeg aldrig havde forventet. Jeg kunne rigtig godt lide denne investering, som hovedstadskommunen har foretaget i unge, og det faktum, at studerende kan få glæde af den gratis. Jeg råder unge mennesker til at forfølge deres drømme. Desværre lever vi i et land, hvor levevilkårene er svære, især efter pandemien. Jeg tror på, at de vil lykkes ved at forfølge deres drømme uden panik. Den rigtige beslutning kræver erfaring, og erfaring består af forkerte beslutninger. "Vi er unge, vi vil alle begå fejl og forkerte beslutninger fra tid til anden, men jeg tror, ​​at unge mennesker vil opnå succes, når disse beslutninger kommer tilbage til os som erfaring," sagde han.

Şinasi Örün, Family Life Centres afdelingsleder for afdelingen for kvinder og familietjenester, sagde: "Som en del af World Cinema Day samlede vi den berømte instruktør Onur Tan med kunstelskere. I vores republiks 100. år, hvor kultur og kunst er mere aktive i vores hovedstad, fortsætter vi med at gennemføre seminarer, konferencer og forskellige projekter inden for kultur og kunst for vores unge. Vi vil fortsætte med at hjælpe unge mennesker i deres karriereplaner ved at samle kendte navne og eksperter inden for deres områder på Genç Akademi Kafe Sıhhiye."