Bodrum krydstogthavn var vært for 2023 skibe og 101 tusinde passagerer i 102

Bodrum Cruise Port var vært for skibe og tusindvis af passagerer
Bodrum Cruise Port var vært for skibe og tusindvis af passagerer

📩 16/11/2023 13:29

Bodrum Cruise Port, som er i porteføljen af ​​Global Ports Holding, verdens største krydstogthavneoperatør, var vært for tusindvis af turister fra forskellige lande i år med et rekordstort antal skibe og passagerer. Bodrum Cruise Port var vært for i alt 2023 skibe og 101 tusind 102 krydstogtpassagerer i 479-sæsonen. I færgefarten mellem Bodrum og Kos sluttede sæsonen med Seabourn Encore-skibet den 836. november 114.681, der betjente 388 passagerer og 15 private luksusyachts med 2023 færgeture.

Global Ports Holding Eastern Mediterranean Ports Direktør, Aziz Güngör, sagde: "Som Bodrum Cruise Port skiller vi os ud med vores høje standardinfrastruktur og operationelle knowhow inden for krydstogtturisme, turistindustriens stigende stjerne. Denne sæson var vi vært for skibe, der kom til Tyrkiet for første gang i vores havn. "Jeg kan allerede nu give dig den gode nyhed, at vi forventer flere passagerer med flere krydstogter i Bodrum næste år," sagde han.

Bodrum Cruise Port var vært for i alt 2023 skibe og 101 tusind 102 krydstogtpassagerer i 479-sæsonen. I færgefarten mellem Bodrum og Kos sluttede sæsonen med Seabourn Encore-skibet den 836. november 114.681, der betjente 388 passagerer og 15 private luksusyachter med 2023 færgeture. De mange forskellige skibe, der kommer til Bodrum, og det faktum, at de kom til Tyrkiet for første gang, skilte sig ud som et af sæsonens mest definerende træk.

Hostede skibe, der kommer til Tyrkiet for første gang

Bodrum, en af ​​Tyrkiets foretrukne turistdestinationer, har skinnet stærkt med hensyn til krydstogtsturisme i år. Bodrum Cruise Port, en af ​​de fremtrædende havne i Bodrum, en af ​​Tyrkiets vigtigste krydstogtdestinationer, var vært for Virgin Voyages' Resilient Lady, som kom til Tyrkiet for første gang i år. Resilient Lady, som Virgin Voyages for nylig tilføjede til sin flåde, valgte Bodrum som sin første destination i Tyrkiet og besøgte Bodrum Cruise Port 16 gange i alt denne sæson. Vasco Da Gama og Europa-skibe tilhørende Mystic Cruises kom også til Bodrum for første gang. Bodrum Cruise Port er også vært for Celebrity Apex fra Celebrity Cruises, MSC Opera og Sinfonia fra MSC Cruises, Evrima fra Ritz Carlton Yacht, og Seven Seas Splendor og Seven Seas Navigator-skibe fra Regent Seven Seas Cruises. Bodrum Cruise Port transporterede 836 tusind 114 passagerer på 681 færgeture mellem Bodrum og Kos, en af ​​de mest populære feriemuligheder. Bodrum Cruise Port leverede også service til 388 private luksusyachts.

"Jeg kan allerede nu give dig den gode nyhed, at vi forventer flere passagerer med flere krydstogter."

Påpeger, at krydstogtturisme er det hurtigst voksende turismesegment i verdensturismen, sagde Global Ports Holding Eastern Mediterranean Ports-direktør Aziz Güngör: "Som Bodrum Cruise Port skiller vi os ud med vores højstandard infrastruktur og operationelle knowhow inden for krydstogtsturisme, turismeindustriens stigende stjerne. Denne sæson var vi vært for skibe, der kom til Tyrkiet for første gang i vores havn. Jeg kan allerede nu give dig den gode nyhed, at vi forventer flere passagerer med flere krydstogter i Bodrum næste år. Vi forventer, at det bliver den bedste sæson i de sidste 15 år. "Vi er meget glade for at se, at Bodrum bliver en mere populær krydstogtdestination hver dag," sagde han.