Bostanlı Pier bliver et af symbolerne i Izmir

Bostanlı Pier bliver et af symbolerne i Izmir
Bostanlı Pier bliver et af symbolerne i Izmir

📩 18/11/2023 12:23

Izmir Metropolitan Municipality er kommet til en ende i renoveringsarbejdet udført med en investering på 17 millioner lira ved Bostanlı-molen, et af de vigtige forbindelser til offentlig transport. Projektet, hvor åbne og lukkede passagerventearealer er blevet firedoblet, omfatter også et lukket parkeringsområde for cykler, motorcykler og scootere. Molen er planlagt til at blive taget i brug i næste måned med dens fornyede ansigt.

Izmir Metropolitan Municipality, som renoverede Üçkuyular Pier for at øge komforten inden for søtransport, nærmer sig slutningen af ​​det renoveringsarbejde, det startede ved Bostanlı Pier. Inden for rammerne af arbejdet udført af Izmir Metropolitan Municipality Transportation Department, bliver færgeventeområdet, som er utilstrækkeligt med hensyn til fysiske forhold, fornyet. Renoveringsarbejdet, der er udført med en investering på 17 millioner lira, er planlagt til at være afsluttet i næste måned.

Passagerloungen er vokset

Kapaciteten i det gamle passagerventeværelse på 28 kvadratmeter blev øget til 104 kvadratmeter, hvoraf 68 kvadratmeter er lukket og 172 kvadratmeter er åbent. Passagersædekapaciteten blev øget fra 25 til 100. Der vil være et klimaanlæg i hallen og informationsskærme, hvor passagererne kan følge flyvetiderne inde og ude.

“Venteområdet vokser 4 gange”

Kadir Efe Oruç, leder af transportafdelingen i Izmir Metropolitan Municipality, udtalte, at de øgede kapaciteten af ​​både passagerhallen og køretøjets venteområder og sagde: "Vi udførte et moderniseringsarbejde ved Üçkuyular Pier i juni sidste år. Vi totalrenoverede passagerens venteværelse, bilparkering og bevægelsesområder der. Nu udfører vi en lignende undersøgelse ved Bostanlı Pier, et andet vigtigt integrationscenter i byen. Her følte vi behovet for at modernisere venteområdet for vores borgere, især dem, der bruger færgen, og bevægelsesområdet for køretøjerne. Efter vores analyseundersøgelser øgede vi kapaciteten af ​​vores passagerventerum fra 25 personer til 100 personer. Vi udvider også det åbne område med 4 gange. Vi øger også ventepladser for køretøjer. "Vi vil afslutte alt vores arbejde i området inden udgangen af ​​december og gøre det tilgængeligt for vores passagerer," sagde han.

Micromobility parkeringsplads kommer

Oruç påpegede, at Bostanlı Pier er et kryds- og integrationscenter for transporttyper, og sagde: "Der er et kryds mellem sporvogne, færger og busser her. I gennemsnit krydser hundrede tusinde mennesker deres veje her hver dag. Folk kommer også hertil i bil, cykel, scooter og motorcykel. Mens vi byggede dette passagerventerum, lavede vi en plan ved at inkludere mikromobilitetselementer i krydsområdet. Micromobility Parking Area, som er planlagt til at blive overdækket for at forhindre parkerede køretøjer i at blive påvirket af ugunstige vejrforhold, vil have 8 vertikale cykelparkeringspladser, 32 scooterparkeringspladser og 12 motorcykelparkeringspladser. "Dette arbejde, som tilskynder til øget brug af bæredygtige transportkøretøjer, vil også forhindre scooter- og motorcykelbrugere i at parkere deres køretøjer uregelmæssigt på køretøjs- og fodgængerveje," sagde han.

Vi styrker søtransporten

Oruç forklarede deres bestræbelser på at levere uafbrudt og bæredygtig transport, "Izmir er en af ​​de 100 missionsbyer i Europa. Et af de vigtige mål for missionsbyer er at reducere CO2019-emissioner og udvikle miljøvenlige transportformer. Derfor understøtter vores kommunes arbejde dette mål. At have færre køretøjer i trafikken og mere intensiv brug af færger vil direkte bidrage til vores mål. Efter 3 øgede vi antallet af færger i vores flåde fra 7 til 2024. Vi sikrer udvikling og beskyttelse af vores by og natur med de investeringer, vi foretager for at forbedre søtransporten. Også en anden første gang i Tyrkiet; Vi har gjort betydelige fremskridt med at integrere elektriske passagerskibe i vores flåde. "Efter godkendelsen af ​​vores projekt, som vi indsendte til 2025 Presidential Investment Program, vil vores elektriske skibe gradvist blive inkluderet i vores flåde mellem 2027 og XNUMX," sagde han.