Bueskydningsånd genoplivet i Bursa på 100-årsdagen for republikken

Bueskydningsånd genoplivet i Bursa i republikkens år
Bueskydningsånd genoplivet i Bursa i republikkens år

📩 20/11/2023 11:30

I 'Traditional Turkish Archery 100th Anniversary Bursa Provincial Championship' arrangeret af Bursa Metropolitan Municipality i anledning af republikkens 100 års jubilæum, konkurrerede atleter indædt om at ramme målet fra 12 point.

Metropolitan kommune, som yder kontant og naturaliestøtte til amatørsportsklubber i Bursa, fornyer eksisterende baner og støtter altid atleter med projekter som sommer- og vintersportsskoler for at sprede sport til græsrødderne, fortsætter sine bestræbelser på at bevare traditionel sport i live. Metropolitan Municipality, som for nylig åbnede bueskydningsanlægget for at uddanne medaljevindende bueskytter, som vil repræsentere Bursa på den nationale og internationale arena, organiserede det traditionelle tyrkiske bueskydnings 100-års jubilæum Bursa Provincial Championship til fejring af republikkens 100-års jubilæum. I alt 38 atleter fra 570 klubber deltog i mesterskabet arrangeret i samarbejde med det tyrkiske traditionelle bueskydningsforbund. I det to-dages mesterskab konkurrerede atleter i 4 forskellige kategorier: junior, stjerne, ung og senior. Atleterne, som lavede i alt 18 skud i 7 serier fra 35 meter, udviste deres evner til at ramme målet fra 12 meter.

Bursa Metropolitan Municipalitys borgmester Alinur Aktaş, der deltog i prisuddelingen af ​​mesterskabet iført traditionelt bueskydningstøj, mødtes med atleterne, der deltog i turneringen. sohbetti. I en tale ved prisoverrækkelsen, hvor det traditionelle tyrkiske bueskydningsforbunds provinsrepræsentant Naşit Gündoğan og formanden for AK Party Osmangazi-distriktet, Adnan Kurtuluş, deltog, sagde borgmester Aktaş, at bueskydning igen er begyndt at tiltrække opmærksomhed i Bursa, som den plejede at gøre. For at minde om, at der også er en 'bueskytterbasar' i byen, udtalte borgmester Aktaş, at bueskydningskulturen kommer fra fortiden og udtalte, at Metropolitan Municipality har bragt denne kultur frem i lyset igen. Borgmester Aktaş sagde: "Vi har i alt 38 klubber i Bursa, hvoraf 5 er traditionelle og 43 af dem er olympiske, og omkring 1420 licenserede atleter. Der er ingen anden by i Tyrkiet med en infrastruktur af denne art. I et miljø, hvor fodbold prioriteres højt, lægger vi vægt på traditionel sport. Vores børn er fortsat interesserede i sport såvel som deres uddannelse. Bueskydning er en sport, der allerede er i den tyrkiske nations sjæl. Vi foretager investeringer for at afsløre de unges talenter på dette felt. Vi vil fortsætte med at afholde disse konkurrencer. Vi ønsker, at vores børn dyrker sport i behagelige omgivelser med bedre muligheder. Vi organiserede dette mesterskab i anledning af vores republiks 100-års jubilæum. "Jeg lykønsker alle vores atleter og klubber, der deltog i konkurrencen," sagde han.