Chery OMODA 5 eksporterede 11.459 enheder i oktober

Chery OMODA eksporterede numre i oktober
Chery OMODA eksporterede numre i oktober

📩 19/11/2023 12:16

Chery fortsætter med at fascinere unge brugere med OMODA 2023-modellen, der blev introduceret på det tyrkiske marked i 5. OMODA 5, som har fået en solid plads i crossover SUV-klassen, vakte stor opmærksomhed ved alene i oktober at nå et eksporttal på 11.459 enheder.

Chery OMODA 2023, som blev udbudt til salg på det tyrkiske marked i 5, er blevet en meget populær model blandt unge brugere i den globale Crossover SUV-klasse, med sine tidløse aspekter i en tid, hvor forståelsen af ​​teknologi og design er i hastig udvikling. I direkte proportion til denne tendens nåede OMODA 5 et eksporttal på 11.459 enheder alene i oktober, hvilket igen beviser, at det er en model, der tiltrækker stor interesse og efterspørgsel fra globale brugere. Chery OMODA 5 er positioneret som en pioner inden for alle disse aspekter af fremtidens transport.

Teknologien udvikler sig hurtigt, og trends ændrer sig konstant. I en sådan æra har nogle mærker fremsynethed til at skabe tidløse produkter og sætte trenden for den næste cyklus. Crossover SUV-markedet er meget populært blandt unge, og salget stiger markant i direkte forhold til denne tendens. Parallelt med denne stigning nåede OMODA 5 et imponerende eksporttal på 11.459 enheder alene i oktober. Som på mange eksportmarkeder blev OMODA 5 introduceret i Tyrkiet i år og blev meget populær på kort tid. Alle disse udviklinger positionerer den som en pioner inden for fremtidig transport.

Chery OMODA ( x )

Den ultimative repræsentation af futuristisk design og banebrydende

OMODA 5 har fået en ny frontgrill, der rykker grænserne og er prangende. Frontgrillen fuldendes af markante, delte forlygter. Denne moderne formation skaber en innovativ og teknologisk opfattelse og gør køretøjet let genkendeligt. Den dobbelte skulderlinje understreger styrken af ​​for- og bagenden. Den skrånende bagsektion afspejler de unges præferencer yderligere styrker bilens generelle sportslighed. Derudover fuldender baglygtegruppen og hækspoiler det overordnede dynamiske design. Uanset om det gælder æstetisk udtryk eller livsstil, så har OMODA 5 en god balance. Med sin modige, men afbalancerede karakter, opfylder den bedst alle forventningerne fra den unge generation til fremtidige SUV-køretøjer og tilbyder både visuel og åndelig tilfredsstillelse.

Chery OMODA ( x )

Den perfekte kombination af fremtidig teknologi og komfortabel smart kørsel

OMODA 5s smarte cockpit bevæger sig væk fra traditionelle designs. Det centrale kontrolområde, renset for komplekse elementer, har to 10,25-tommer skærme, der afspejler fremtidens teknologi. Interiøret afslører en omhyggeligt udformet tekstur med omfattende brug af børstede metalpaneler. Udstyret med et surround sound-system og 64-farver, rytmisk omgivende belysning, tilbyder køretøjet en kabineoplevelse af høj kvalitet.

OMODA 5, en banebrydende SUV inden for smart kørsel, er på vej med mange avancerede smarte teknologier. Fjernbetjening af køretøjer, smart stemmestyring og meget mere fuldender de unges forventninger. OMODA 5 tiltrækker opmærksomhed med sine avancerede ADAS-funktioner, der inkluderer 17 kørestøttesystemer. Fuldhastigheds ACC (Adaptiv fartpilot), AEB (Automatic Emergency Braking), FCW (Forward Collision Warning), 180° panoramaudsigt med 360° gennemsigtigt chassisudsigt er blot nogle af dem. Med sin globale popularitet skaber OMODA 5 en ny transportlivsstil ved at tilbyde en komfortabel og bekvem køreoplevelse til flere forbrugere.