Ansøgninger startet til rekruttering af 50 brandmænd i Mersin

Ansøgninger startet til rekruttering af brandmænd i Mersin
Ansøgninger startet til rekruttering af brandmænd i Mersin

📩 07/11/2023 14:26

Der er startet ansøgninger om, at 50 brandmænd skal rekrutteres af Mersin Metropolitan Municipality til at blive tilknyttet brandvæsenet.

Hovedstadskommunen, som fortsætter med at styrke brandvæsenets stab både personalemæssigt og logistikmæssigt for at kunne yde mere professionel og kvalitetsservice i hele Mersin, tager imod ansøgninger om rekruttering af 50 flere mandskab. Ansøgningen sker online på Hovedstadskommunens hjemmeside frem til kl. 10 den 17.00. november og derefter ansigt til ansigt på Ata Uddannelsescenter. I ansigt-til-ansigt ansøgninger foretaget på Ata Træningscenter mellem 08.00-17.00, måles højde og vægt, og det kontrolleres også, om kandidaterne opfylder de øvrige krav.

Den skriftlige eksamen er planlagt til at blive afholdt den 26. november, og den praktiske eksamen er planlagt til at blive afholdt den 27. november.

Blandt de kandidater, der opfylder betingelserne, vil de med den højeste KPSS-score blive indkaldt til den skriftlige og praktiske eksamen. Den skriftlige prøve varer 120 minutter; Den vil dække Republikken Tyrkiets forfatning (25 point), Atatürks principper og revolutionens historie (25 point), embedsmandslov nr. 657 (25 point) og grundlæggende lovgivning vedrørende lokale administrationer (25 point). Den skriftlige eksamen er planlagt til at blive afholdt den 26. november, og den praktiske eksamen er planlagt til at blive afholdt den 27. november. Den praktiske eksamen starter den 27. november og varer til den 30. november.

Grundlaget for opgaven er; Der aflægges 40 procent af den skriftlige prøve og 60 procent af den praktiske prøve. For at blive betragtet som bestået i eksamen kræves minimum 100 point ud af 60.