Eftersøgnings- og redningskursus i naturkatastrofer for JAK Team

SØGNINGS- OG REDNINGSKURSE I NATURKASPER FOR JAK TEAM
Eftersøgnings- og redningskursus i naturkatastrofer for JAK Team

📩 19/11/2023 12:33

Zonguldak Provincial Gendarmerie Command, Gendarmerie Public Order Commando Company Command (JAK) Eftersøgnings- og redningshold; Kurset "Search and Rescue in Natural Disasters" blev givet af Gendarmerie Commando Special Public Order Command (DAFAK).

Mellem den 13. og 17. november 2023 modtog det pågældende eftersøgnings- og redningshold træning i "Search and Rescue for Natural Disasters and Mining Accidents" hos Kozlu Institution of the Turkish Hard Coal Corporation (TTK). Inden for rammerne af træningsaktiviteten blev der givet undervisning om stenbrudsintroduktion ved at gå 560 meter under stenbruddet, Befæstningsintroduktion, Belling Befæstning, Svinetag, Udgravningsmetoder, Udgravning med Mortopikor, Grubegasser, Redningsanordning Introduktion, Udrustning af en Redningsanordning, Adskillelse og montering af redningsanordningen og førstehjælp. Øvelsen blev afholdt i januar.

I pædagogiske aktiviteter; Først og fremmest havde det til formål at nå ud til borgerne hurtigere i tilfælde af naturkatastrofer og minekollaps, der kan forekomme i regionen, for at minimere tab af menneskeliv og støtte borgerne.