Fjernbetjeninger af UAV'er, UCAV'er og droner bliver lokale

Fjernbetjeninger af UAV'er, UCAV'er og droner bliver lokale
Fjernbetjeninger af UAV'er, UCAV'er og droner bliver lokale

📩 17/11/2023 11:16

Bærbare styreenheder til luftfartøjer som UAV'er, SIHA'er og droner samt landkøretøjer såsom TOMA'er, Kirpis og straffekøretøjer, som tidligere blev købt fra udlandet og ikke kunne repareres på grund af forskellige embargoer i tilfælde af funktionsfejl, nu produceres lokalt. ERPA Technology General Manager Nihat Erdal udtalte, at de producerer bærbare kontrolenheder, der fungerer som en slags fjernbetjening til førende virksomheder inden for forsvarsindustrien som ASELSAN, ROKETSAN, HAVELSAN, BMS og METEKSAN, og gav information om forsvarsindustriens projekter.

Skærme, der modstår barske forhold ved grænsens nulpunkt...

Erdal forklarede arbejdssystemerne for bærbare kontrolenheder, "Bærbar kontrolenhed; Det betyder en kontroltaske, der kan fjernstyre UAV'er, UCAV'er og droner. Det er et system, der giver dig mulighed for at flyve enheden på himlen under barske forhold i marken, for eksempel ved grænsens nulpunkt, måske under solen eller i meget lave temperaturer, og samtidig er det muligt for at se billeder optaget af den enhed, du flyver med. Det er specialprodukter, der er velegnede til brug i køretøjer med dæk, er modstandsdygtige over for visse temperatur-kulde niveauer, stød og vibrationer, og har bestået visse tests. sagde.

Embargoer hæmmede produktionen

Ved at dele historien, der fik dem til at fokusere på kontrolenheder, sagde Erdal: "Den ingeniør, vi i øjeblikket arbejder med, blev sendt til et land i Europa til reparation som følge af, at den bærbare kontroltaske, de tidligere havde købt fra udlandet, ikke fungerede. Efter at have ventet i lang tid, da de ringede og spurgte, hvorfor det ikke var blevet repareret endnu, sagde de, at de ikke ville reparere og sende posen, fordi Tyrkiet er et land under embargo i forsvarsindustrien. Som et resultat kontaktede denne unge ingeniørven os os med drømmen om at producere disse kontrolkort i vores land, og som et resultat af vores samarbejde skabte vi en bærbar kontrolenhed til UAV'er og SIHA'er."

Vi producerer også skærme til TOMA, Kirpi og dømte køretøjer.

“I første omgang begyndte vi at producere skærme inde i offentlige transportkøretøjer. Så begyndte skærmene at blive smarte og digitale. I denne periode, med udviklingen af ​​forsvarsindustrien, steg kravene i den retning. Busfabrikanter som BMS og OTOKAR begyndte også at producere forsvarskøretøjer. "Med produktionen af ​​køretøjer som TOMA, Kirpi og straffekøretøjer producerede vi også berøringsfølsomme, smarte skærme til dem," sagde Erdal og tilføjede, at der er opstået behov såsom intern overvågning af registreringer taget uden for køretøjet og returskærme, således virksomheder som ASELSAN, ROKETSAN, HAVELSAN, der producerer på landsbasis i vores land, Han oplyste, at de deltog i projekterne.

Vi lavede SİDAs skærmkontrolenheder

"Vi lavede en skærmkontrolenhed til projektet Armed Unmanned Marine Vehicle (SIDA), som er den første platform i METEKSANs "ULAQ"-serie," sagde Erdal og tilføjede: "Vi producerede bærbare kontroltasker til UAV'er og SIHA'er med BMS Defence. Vores skærme bruges både under den første prototype og nu, mens masseproduktionen fortsætter.”

"Vores skærme bruges i forskellige køretøjer i mange lande rundt om i verden."

Erdal sagde, at de ikke eksporterer direkte, men at deres skærme indgår i mange eksporterede projekter, konkluderede sine ord som følger: ”For eksempel; Vores skærme er blandt de 60 elbiler, som Karsan sælger til Canada. Vores skærme er inkluderet i de køretøjer, der sælges af Isuzu til Frankrig, såvel som i de køretøjer, der bruges af BMS i Baku-projektet og er bestemt til Georgien og Aserbajdsjan. Ligeledes tilhører skærmene i busserne, som Otokar sælger til Mellemøsten, også os. Vi har cirka 60 tusind skærme brugt i forskellige provinser i Tyrkiet. Næsten 20 tusind af disse bruges kun i Istanbul."