Fremtiden for tyrkisk klassisk musik vokser i Bursa

Fremtiden for tyrkisk klassisk musik vokser i Bursa
Fremtiden for tyrkisk klassisk musik vokser i Bursa

📩 19/11/2023 12:05

Tyrkisk Klassisk Musik Department Børnekor, som modtog stor anerkendelse med 23. april og årsafslutningskoncerter givet hvert år af Bursa Metropolitan Municipality Orchestra Branch Directorate, startede sine nye semesteraktiviteter.

Metropolitan Municipality Orchestra Branch Directorate, som giver uforglemmelige øjeblikke til kunstelskere med de koncerter, det arrangerer i Bursa og giver mulighed for at modtage musikundervisning for folk i alle aldre, gør sig bemærket med sine unge- og børnekor såvel som sine mesterkunstnere. Tyrkisk Klassisk Musikafdelings Børnekor, som har modtaget stor anerkendelse ved at give koncerter den 23. april og slutningen af ​​året hvert år, har startet sine nye semesteraktiviteter under ledelse af Samiye Berkmen. I de aktiviteter, der afholdes hver lørdag, får børn træning i stemme- og åndedrætsøvelser, tyrkiske klassiske musiksange og børnesange. Udover at få børn til at synge, får de også forståelse for lyd- og rytmesammenhold, kortræning og disciplin.

Børnekoret, som også var gæst i programmet med titlen 'Flowers of Our Music', der blev sendt på TRT Nağme radio i sidste sæson med en optagelse forberedt til tre forskellige elever, formåede til sidst at indtage scenen ved 'Centenary Concert'.