GÖKBEY Helikopter bestod med succes 20 tusind fods højdetest

GÖKBEY Helikopter har bestået Thousand Feet Altitude Test
GÖKBEY Helikopter har bestået Thousand Feet Altitude Test

📩 17/11/2023 15:10

En anden vigtig milepæl er blevet efterladt i T625 GÖKBEY Utility Helicopter-projektet, som oprindeligt blev designet og udviklet af TAI inden for rammerne af projektet iværksat af formandskabet for forsvarsindustrien. GÖKBEY Helicopter, som foretog sin første flyvning den 06. september 2018, efterlod endnu en succesfuld test ved at nå den maksimale servicehøjde på 20 tusind fod for første gang. I løbet af 1-times testene fløj GÖKBEY Helicopter i denne højde med både dobbeltmotorer og enkeltmotorer.

Test- og certificeringsaktiviteterne for T625 GÖKBEY Utility Helicopter, som er et originalt projekt fra Turkish Aerospace Industries, fortsætter med succes. 3 af GÖKBEY Helikopterne, som er i serieproduktion, vil i den nærmeste fremtid blive leveret til Gendarmeriets Generalkommando T625 GÖKBEY vil kunne udføre transport, VIP, fragt, luftambulance, eftersøgning og redning og offshore transport missioner pga. dens brede vifte af missioner.

For indenlandske og udenlandske brugere i nød, vil T625 GÖKBEY helikopteren være i stand til at udføre sine opgaver selv i de mest vanskelige klimaer og geografier, i høj højde og temperatur, dag og nat.