Græs langs vejene i Balıkesir vil opfylde landmændenes foderbehov

Græs langs vejene i Balıkesir vil opfylde landmændenes foderbehov
Græs langs vejene i Balıkesir vil opfylde landmændenes foderbehov

📩 20/11/2023 11:44

Balıkesir Metropolitan Municipality, i 2 år; Det forvandler det græs, det høster fra vejkanter og lufthavne, til baller og distribuerer det med 100 procent tilskud til landmænd, der tjener deres levebrød ved at opdrætte husdyr i landdistrikterne.

Med instrukser fra borgmester Yücel Yılmaz, som har lagt stor vægt på udvikling af landdistrikter og ydet mere end 300 millioner lira i støtte til producenterne siden den dag, han tiltrådte, Metropolitan Municipality; Den slår græsset, der vokser naturligt i vejkanter og flyselskabers jorder, og donerer det til landmænd, der lever af at opdrætte husdyr. Hovedstadskommunen, der har været i udbud og slå græsset til baller i 2 år, uddeler alle ballerne af det afklippede græs som en redningsplanke til små virksomheder i landdistrikterne med 100 procent tilskud.

Græsballer blev distribueret til over 500 landmænd

Ved at give oplysninger om emnet sagde lederen af ​​Metropolitan Municipality Rural Services Department Serkan Akça, at de fortsætter deres støtte til bønderne under ledelse af borgmester Yücel Yılmaz i landbrugsbyen Balıkesir og sagde: "Som landdistriktsserviceafdelingen, til vores landmænd; Vi yder mange støttemidler, fra frø og frøplanter, unger til husdyrstøtte, fra landbrugsudstyr til biavlsstøtte, fra forbedring af græsarealer til reparation af markveje. Siden sidste år har vi modtaget udbud på græsslåning af lufthavnene i Balıkesir, som skal gives til vores landmænd med 100 procent tilskud. Vi lavede vores planer med instruktioner fra vores præsident Yücel, og vi har modtaget tilbud i 2 år. Græsset der går ikke til spilde, og vi fordeler det til vores landmænd med 100 procent tilskud. Vi ydede græsstøtte til mere end 500 landmænd. "Dette inkluderer vores landmænd, der blev beskadiget i brand og katastrofe." han sagde.

Landmænd, der læssede græsballer på deres traktorer, udtrykte deres taknemmelighed over for hovedstadskommunen for deres støtte.