Håndværkernes ejerskabsrettigheder på offentlige transportkøretøjer er garanteret

Håndværkernes ejerskabsrettigheder på offentlige transportkøretøjer er garanteret
Håndværkernes ejerskabsrettigheder på offentlige transportkøretøjer er garanteret

📩 19/11/2023 11:38

Formand for den tyrkiske Grand National Assembly Public Works Commission og AK Party Trabzons stedfortræder Adil Karaismailoğlu udtalte, at de har udført vigtigt arbejde som en kommission for at finde løsninger på de problemer, der opleves i offentlig transport.

Karaismailoğlu erklærede, at de sigter mod at eliminere den usikkerhed, som håndværkere oplever med hensyn til ejerskab i driften af ​​offentlige transportkøretøjer, og bemærkede, at et lovforslag, der vil regulere kommunernes beføjelser i denne sammenhæng, i øjeblikket er i slutfasen.

Derudover udtalte Karaismailoğlu, at arbejdet fortsætter med at udvide jernbanenettet i storbyer, og målet er at maksimere borgernes tilfredshed og løse trafikproblemet.

Karaismailoğlu udtrykte sit håb om, at de nuværende regler vil blive bragt på parlamentets dagsorden inden lokalvalget. Offentlighedens mening om reglerne vil også blive taget. Det sigter mod at skabe permanente løsninger på de problemer, der kan opstå i offentlig transport.