Hvornår starter fasten i 2024? Hvornår er Ramadan-festen?

Hvornår starter fasten? Hvornår er Ramadan-festen?
Hvornår starter fasten? Hvornår er Ramadan-festen?

📩 20/11/2023 10:40

Hvornår starter og slutter Ramadan 2024? Hvornår er Ramadan-festen 2024? Hvor mange dages ferie er der i Ramadan 2024? Du kan finde svarene på disse spørgsmål i vores nyheder. Hvilke måneder og dage falder måneden Ramadan og Eid al-Fitr på i 2024? Her er datoerne for Ramadan og Eid al-Fitr i henhold til kalenderen for religiøse dage for 2024 udgivet af Præsidentskabet for Religiøse Anliggender...

Hvornår starter og slutter Ramadan 2024?

Ramadan-måneden falder 11 dage senere hvert år ifølge Hijri-kalenderen. Derfor begynder og slutter måneden ramadan på forskellige datoer hvert år. I 2024 starter Ramadanen med den første sahur mandag den 11. marts og slutter med den sidste iftar tirsdag den 9. april. Muslimer, der faster under ramadanen, udfører deres bønner ved at afholde sig fra at spise, drikke og dårlige ord og adfærd fra morgenadhan til aftenadhan.

Hvornår er Ramadan-festen i 2024?

I 2024 vil Eid al-Fitr-ferien begynde tirsdag den 9. april på aftensaften og slutter fredag ​​den 12. april. Da Eva-dagen er en halvdags ferie, vil Eid al-Fitr-ferien være på 3.5 dage i alt. Da Ramadan-ferien er kombineret med weekenden, vil en 9-dages feriemulighed være tilgængelig. Derfor vil Eid al-Fitr-ferien være en mulighed især for dem, der ønsker at rejse.

Den første dag i Eid al-Fitr er tirsdag den 10. april, den anden dag er onsdag den 11. april, og den tredje dag er fredag ​​den 12. april.

Eid al-Fitr er en helligdag, der fejres i den islamiske tro efter Ramadanen, fastemåneden. Denne ferie markerer afslutningen på muslimernes faste i en måned og deres taknemmelighed til Allah. Under Eid al-Fitr kommer muslimer sammen med deres kære, udfører Eid-bønnen, besøger hinanden og køber gaver.