Hvornår vil 2023 KYK-stipendium og lånebetalinger blive foretaget, og hvor meget vil de være?

Hvornår vil KYK-stipendium og lån blive betalt? Hvor mange TL bliver det?
Hvornår vil KYK-stipendium og lån blive betalt? Hvor mange TL bliver det?

📩 20/11/2023 11:05

Ungdoms- og Idrætsministeriet meddeler, hvornår udbetaling af KYK-stipendier og lån, som universitetsstuderende venter spændt på, begynder i 2023. Resultaterne af KYK-stipendier og låneansøgninger blev annonceret via e-Government den 13. november. Studerende, der er berettiget til at modtage et stipendium eller lån, skal bekræfte deres tilsagn via e-Government senest den 19. november. Så hvornår vil KYK-stipendier og lånebetalinger blive foretaget i 2023? Her er detaljerne…

Hvornår vil KYK-stipendier og lånebetalinger blive foretaget i 2023?

KYK-stipendier og udbetalinger af lån vil blive foretaget i 2023 på datoer fastsat i henhold til det sidste ciffer i de studerendes TR ID-numre. Studerende, betalingsdatoer Fra KYKs officielle hjemmeside Veya via e-forvaltning De vil kunne stille spørgsmål. Også studerende Fra Ziraat Banks mobilapplikation Veya fra internetafdelingen De vil også kunne få adgang til betalingsoplysninger.

KYK-stipendier og lånebetalinger vil blive foretaget i 2023 i henhold til følgende kalender:

Sidste ciffer i TR-identitetsnummer Betalingsdato
0 6 Komfur
2 7 Komfur
4 8 Komfur
6 9 Komfur
8 10 Komfur
1 11 Komfur
3 12 Komfur
5 13 Komfur
7 14 Komfur
9 15 Komfur

Hvor meget vil KYK-stipendium og lånebetalinger være?

KYK-stipendier og lånebetalinger vil være i forskellige beløb i 2023, afhængigt af de studerendes uddannelsesniveau. KYK-stipendier og lånebetalinger i 2023 blev bestemt som følger:

Uddannelsesniveau Legat/lånebeløb
Ã-s License £ 1250
licens £ 1250
Grad £ 2500
doktorafhandling £ 3750

Vil KYK-stipendier og lånebetalinger blive foretaget kollektivt?

KYK-stipendier og udbetalinger af lån vil blive foretaget kollektivt til studerende, der er berettiget til at modtage et stipendium eller lån for første gang. Disse studerende vil modtage deres stipendium eller lånebetalinger for oktober, november og december på én gang i januar. Engangsbeløbet vil variere afhængigt af elevernes uddannelsesniveau. Engangsbeløbet beregnes som følger:

Uddannelsesniveau Massebetalingsbeløb
Ã-s License £ 3750
licens £ 3750
Grad £ 7500
doktorafhandling £ 11250