Istanbuls trafikproblem blev løst med broer og tunneler

Istanbuls trafikproblem blev løst med broer og tunneler
Istanbuls trafikproblem blev løst med broer og tunneler

📩 20/11/2023 10:22

Minister for transport og infrastruktur Abdulkadir Uraloğlu sagde, at de har gået gennem tiderne med broer og tunneler bygget i Istanbul og genopbygget dem.

Minister Uraloğlu bemærkede, at transportinvesteringer øger befolkningens livskomfort, og bemærkede, at de tillagde Istanbul særlig betydning i denne periode. Minister Uraloğlu sagde, at der var 2003 broer i Istanbul i 68, og den samlede længde af disse broer var kun 3 tusind 410 meter, "Vi øgede antallet af broer til 947 og den samlede længde af broer til 114 tusind 419 meter. "Blandt disse broer er der mesterværker som Yavuz Sultan Selim-broen og Osmangazi-broen, som er underskrevet af tyrkiske arkitekter og ingeniører," sagde han.

Minister Uraloğlu understregede, at der kun var 2003 tunneler i Istanbul i 3, og deres samlede længde var 932 meter, sagde: "Vi byggede 12 flere tunneler for at åbne de tilstoppede trafikkanaler i Istanbul. Blandt disse er der Eurasia-tunnelen og MARMARAY, århundredets projekt, som forbinder de asiatiske og europæiske kontinenter med en undersøisk jernbane. "I øjeblikket overstiger den samlede længde af tunnelerne i Istanbul 22 tusind meter," sagde han.

Minister Uraloğlu sagde, at de foretagne investeringer er mesterværker med hensyn til arkitektur og teknologi, såvel som deres økonomiske størrelse, "Disse gigantiske investeringer, underskrevet af vores tyrkiske arkitekter og ingeniører, gør livet for vores borgere lettere, mens på den anden side hånd, giver de en betydelig merværdi til vores land. "Verden ser med misundelse på disse enorme investeringer," sagde han.

CERTIFICEREDE PROJEKTER...

Uraloğlu bemærkede, at Eurasien-tunnelen har et meget vigtigt certifikat på verdensplan, og sagde: "Den tekniske ramme blev skabt af Organisationen for Økonomisk Udvikling og Samarbejde (OECD), der skaber en åben og inkluderende, gennemsigtig, finansielt, socialt og miljømæssigt bæredygtig infrastruktur, der understøtter målene i Paris-klimaaftalen. "Det er blevet det første projekt inden for transport i verden, der med succes har fuldført Eurasia Tunnel-pilotimplementeringen inden for rammerne af "Blue Dot Network Certificate" (BDN) givet til dets investeringer ," han sagde.

EN MILEPÆL MED HENSYN TIL VERDENS INGENIØRHISTORIE

Uraloğlu udtalte, at Yavuz Sultan Selim-broen har mange principper, der kan betragtes som milepæle med hensyn til verdens ingeniørhistorie, og sagde: "Konstruktionen af ​​Yavuz Sultan Selim-broen startede i 2013 og blev afsluttet i en kort periode på 3 år og sat ind i tjeneste den 26. august 2016. Det ligger på den 148 kilometer lange Odayeri-Paşaköy sektion. Broen har i alt 4 transportbaner, heraf 2 vejbaner på udgående og ankommende retninger og 10 jernbanebaner i midten. "Tårnhøjden på Yavuz Sultan Selim-broen, som er blandt de bredeste broer i verden med 59 meter, overstiger 322 meter, og med sit hovedspænd på 408 meter er den verdens længste hængebro med et jernbanesystem." han sagde.

TYRKIETS PRESTIGEPROJEKT

Minister Uraloğlu, "Minde om, at Marmaray er et af de mest prestigefyldte projekter i Tyrkiet, sagde: "Med Marmaray-projektet, Halkalı Den blev bygget for at lette transporten på Bosporusområdet med en 76 kilometer lang jernbanerute mellem Gebze og Gebze. Marmaray Project er et af de projekter, der aflaster Istanbul-trafikken med sin 1,4 kilometer lange sænketunnel, 9,4 kilometer lange borede tunneler og 2,4 kilometer lange cut-and-dække-tunneler. Det har 3 nybyggede underjordiske stationer, 37 overjordiske stationer, operationelle kontrolcentre, marker, værksteder, vedligeholdelsesfaciliteter, 3 etager bygget over jorden. "Den består af moderne jernbanekøretøjer bestående af 440 vogne," sagde han.

NATURVENNER...

Minister Uraloğlu sagde: "Osmangazi-broen reducerede Golfoverfarten til 6 minutter. Med Istanbul-Izmir-motorvejen faldt transporttiden mellem de to byer fra 9 timer til 3,5 timer. Osmangazi, også kendt som Gulf Bridge, er allerede blevet en af ​​de sjældne broer i verden med sine tekniske funktioner. Den rangerer som nummer 7 blandt verdens største hængebroer med mellemspændvidde. Osmangazi-broen, som var buet for "Herzegovina-lagunen", hvor fuglearter lever, var blandt de vigtige strukturer, der viser den betydning, der tillægges naturen og den biologiske mangfoldighed. Det beskrives som halskæden i Izmit-bugten. "Med åbningen af ​​Osmangazi-broen reduceres den industrielle belastning i Kocaelis Gebze- og Diloavası-distrikter," sagde han.