Justitsministeriet skal rekruttere 1000 dommere og viceanklagere

Justitsministeriet til at rekruttere dommere og viceanklagere
Justitsministeriet til at rekruttere dommere og viceanklagere

📩 08/11/2023 11:01

Justitsministeriet forbereder rekruttering af 9 strafferetsdommere og anklagerassistenter til 5-800 lønklassestillinger, 100 strafferetsdommere og anklageassistenter fra advokatbranchen og 100 administrative dommerassistenter gennem skriftlig konkurrenceeksamen og samtale, alt efter behov. fastsat for i år. Efter ansøgningen er foretaget senest den 16. november afholdes prøverne af ÖSYM den 23.-24. december.

For detaljer om annonce KLIK HER

Ifølge meddelelsen offentliggjort i Officielle Tidende vil skriftlige konkurrenceprøver blive afholdt i 23 sessioner af ÖSYM mellem 24. - 2023. december 4.

Skriftlige konkurrenceeksamener, Adana, Ankara Çankaya, Ankara Yenimahalle, Erzurum, İstanbul-1 (Kadıköy, Maltepe, Ataşehir) Istanbul-3 (Beyoğlu, Şişli, Beşiktaş, Kağıthane, Sarıyer), İzmir/1 (Karşıyaka, Bornova, Çiğli), Trabzon eksamenscentre.

Den første session af eksamenerne, hvor testen for generel evne og generel kultur og den fælles feltvidenstesten vil blive anvendt, afholdes den 1. december kl. 23, og den anden session, hvor prøven for retlig jurisdiktion vil blive anvendt. for kandidater, der ansøger om jurisdiktionseksamen, afholdes den 10.15. december kl. 2.

For kandidater, der søger til den juridiske retslige prøve, vil 3. prøveeksamen, hvor prøven for retslig jurist vil blive anvendt, den 24. december kl. 10.15, og for kandidater, der søger til eksamen i administrativ jurisdiktion, den 4. session, hvor Administrativ jurisdiktionstest vil blive anvendt, vil være den 24. december kl. 14.45. Den vil blive implementeret i .

Kandidater vil indgive deres ansøgninger på ÖSYMs "ais.osym.gov.tr"-websted eller et ansøgningscenter efter eget valg mellem 8. - 16. november 2023.