Kinas BeiDou-system er officielt anerkendt i global civil luftfart

Kinas BeiDou-system er officielt anerkendt i global civil luftfart
Kinas BeiDou-system er officielt anerkendt i global civil luftfart

📩 18/11/2023 13:49

Det kinesiske satellitnavigationssystem BeiDou (BDS) er blevet officielt anerkendt af International Civil Aviation Organisation (ICAO) som værende i overensstemmelse med de påkrævede standarder. BDS er således blevet et navigationssystem, der generelt er accepteret af global civil luftfart.

Civil Aviation Administration of China sagde i en erklæring, at BDS's tekniske standarder og foreslåede foranstaltninger var inkluderet i bilagene til aftaler om international civil luftfart i ICAO's eksisterende standarddokumenter. Teknisk kontrol fra International Civil Aviation Organisation (ICAO) bekræftede, at det pågældende system (BDS) er i stand til at demonstrere navigationsydelse i forskellige grene over hele verden.

Som et af fire globale satellitnavigationssystemer, der er anerkendt af FN, betjener BDS mere end 200 lande og regioner. ICAO, en af ​​FN's organisationer, bidrager til samarbejde og fælles brug i luftrummet på basis af gensidig fordel for 193 lande.