Leder af det internationale narkotikakartel fanget i Istanbul

Leder af det internationale narkotikakartel fanget i Istanbul
Leder af det internationale narkotikakartel fanget i Istanbul

📩 19/11/2023 12:28

Indenrigsminister Ali Yerlikaya meddelte, at Christijan Palic, en af ​​lederne af 'Western Balkan Wing' af det internationale narkokartel, som blev efterlyst af Interpol med en blå bulletin under 'Kartal-3'-operationen i Istanbul, var fanget i Beşiktaş.

Vores minister, hr. Ali Yerlikayas indlæg på sociale medier er som følger:

Jeg ønsker, at vores kære nation skal vide det; Vi er fast besluttet på at rense vores Tyrkiet fra nationale og internationale organiserede kriminalitetsorganisationer og giftsmuglere, og vi vil opnå dette med jeres støtte.

Det blev fastslået, at Poison Trader Cartel i samarbejde med karteller, der opererede i Europa, var pionerer i leveringen af ​​kokain fra Sydamerika, etablerede forbindelser med kriminelle organisationer i Sydamerika og spillede en vigtig rolle i hvidvaskning af udbyttet fra kriminalitet.

Den kroatiske statsborger Christijan PALIČ, som af europæiske lande blev rapporteret til at være blandt lederne af "Western Balkan Wing" inden for rammerne af narkotikaoperationer i Europa, blev efterlyst med Interpols Blue Notice udstedt af europæiske lande og Brasilien.

Christijan PALIČ, som blev fulgt internationalt af vores afdeling for anti-narkotiske kriminalitet i Istanbul, efterretningsafdelingen, afdelingsdirektoraterne for anti-immigrantsmugling og grænseporte under koordinering af Generaldirektoratet for Sikkerhed, blev fanget i Beşiktaş med KARTEL-3-operationen.

Jeg lykønsker vores heltepoliti, som organiserede operationen. Vores nations bønner er med dig. Må Gud ikke lade en sten røre dine fødder.