Mamak Metro Byggeudbud

Mamak Metro Construction Udbud ()
Mamak Metro Construction Udbud ()

📩 15/11/2023 10:41

Efter prækvalifikationsansøgningerne til "Dikimevi-Natoyolu Rail System Line Construction Work" annoncerede Ankara Metropolitan Municipality udbuddet i anden fase af byggeriet den 2. november. Efter gennemgang af de indsendte prækvalifikationsdokumenter EBRDMed den seneste evaluering af; Blandt de 11 virksomheder, der søgte udbuddet, opfyldte 9 virksomheder prækvalifikationsbetingelserne og blev inviteret til udbud. Mens udbuddet efter planen skal afsluttes i slutningen af ​​januar, er det meningen, at kontrakten skal underskrives i marts.

Ankara Metropolitan Municipality fortsætter med at udvide sit jernbanenetværk for at levere hurtig, teknologisk, komfortabel og tilgængelig transport, der er værdig til hovedstaden.

Metropolitan kommune, som underskrev en låneaftale med Den Europæiske Bank for Genopbygning og Udvikling (EBRD) og det franske udviklingsagentur (AFD), gik til anden fase efter prækvalifikationsudbuddet for "Dikimevi-Natoyolu Rail System Line" og annoncerede byggeudbud den 2. november.

SLOW: "VI FORTSÆTTER UDEN FART"

Ankara Metropolitan Municipalitys borgmester, Mansur Yavaş, afgav en erklæring om spørgsmålet på sine konti på sociale medier, og brugte følgende udtalelser:

"Efter prækvalifikationsudbuddet af Dikimevi-Natoyolu (Mamak) Metro, flyttede vi til 2. etape. Som et resultat af EBRD's endelige evalueringer blev 9 prækvalificerede virksomheder inviteret til at afgive bud. Vi sigter mod at afslutte udbuddet i slutningen af ​​januar. Samtidig fortsætter vi projektarbejdet af vores øvrige metrolinjer uden at bremse. udbudsprocessen HER du kan følge med."

9 VIRKSOMHEDER OPFYLDER PRÆKVALIFIKATIONSKRAVEN

Efter gennemgangen af ​​de indsendte prækvalifikationsdokumenter og med den endelige evaluering af EBRD; Blandt de 11 virksomheder, der søgte udbuddet, opfyldte 9 virksomheder prækvalifikationsbetingelserne og blev inviteret til udbud. Mens udbuddet efter planen skal afsluttes i slutningen af ​​januar, er det meningen, at kontrakten skal underskrives i marts.

Udbuddet gennemføres i overensstemmelse med EBRD's udbudsregler. Banken gennemgår fortsat hele udbudsprocessen og udbudsevalueringsrapporten.

Virksomheder, der opfylder prækvalifikationsbetingelserne, er som følger:

-Cengiz Construction

-Kalyon konstruktion

-Kolin Byggeri

- Makyol

- Bygningscenter

-Gülermak

-Rönesans

-Aga – Özgün Partnerskab

-Dillingham Construction

ARBEJDET FORTSÆTTER PÅ ANDRE METROPROJEKTER

Ankara Metropolitan Municipality; Det fortsætter sit arbejde for M9,63 Çayyolu Koru-Bağlıca og Yaşamkent Extension Line, som vil bestå af 5 stationer med en samlet længde på 2 kilometer, M7,69 Keçiören Şehitler-Ovacık Extension Line, som vil bestå af 4 stationer med en længde på 4 kilometer. kilometer, og M14,3 Dikmen-Kızılay Line, som vil bestå af 11 stationer med en længde på 5 kilometer. Derudover blev der afholdt et udbud på den 6 kilometer lange M10 Çayyolu og M2 Sincan Junction Line, som kommer til at hedde M3.