Ara Ratil sluttede i dag, så hvornår er semesterpausen i 2024?

Ara Ratil er forbi i dag, så hvornår holder semesteret?
Ara Ratil er forbi i dag, så hvornår holder semesteret?

📩 20/11/2023 11:39

Minister for national uddannelse Yusuf Tekin meddelte, at den første midtvejspause i det akademiske år 2023-2024 er slut. I midtvejspausen i november havde eleverne mulighed for at hvile sig en uge og deltage i sociale arrangementer.

Minister Tekin sagde i sin erklæring: "Vores elever brugte midtvejspausen på at hvile og deltage i sociale arrangementer. I denne pause blev det observeret, at elever og forældre ikke foretrak deres feriemål og tilbragte deres ferie i den by, de var i. Dette glædede os. Fordi vores studerende tilbringer deres ferier i den by, de bor i, hvilket giver dem mulighed for at bruge mere tid sammen med deres familier." sagde.

Minister Tekin mindede også om, at semesterpausen, som vil blive afholdt mellem 22. januar 2024 og 2. februar 2024, vil vare 15 dage og sagde: "Jeg anbefaler vores studerende at hvile sig og deltage i sociale aktiviteter i semesterpausen." han sagde.

Hvad skete der i pausen?

I pausen havde eleverne mere fritid på grund af, at skoler var lukkede. De brugte denne tid til at slappe af, deltage i sociale arrangementer og tilbringe tid med deres familier.

Studerende foretrak for det meste aktiviteter som at læse bøger, gå i biografen, dyrke sport og tilbringe tid med deres familier i pausen.

Hvornår er der semester?

Det første semester af det akademiske år 2023-2024 slutter den 19. januar 2024. Anden periode starter den 5. februar 2024.

Semesterpausen afholdes mellem 22. januar 2024 og 2. februar 2024. Denne ferie varer 15 dage.