Sådan slapper EGO-buschauffører af

Sådan slapper EGO-buschauffører af
Sådan slapper EGO-buschauffører af

📩 02/11/2023 14:55

Projektet "Effekten af ​​kropsholdning og progressive afslapningsøvelser givet til buschauffører på opfattet stressniveau", udført i samarbejde med Ankara Metropolitan Municipality EGO General Directorate og Başkent University, er blevet afsluttet. Inden for projektets rammer fik chaufførerne undervisning i "Stress- og stresshåndtering, progressiv afslapning og holdningsøvelser".

Ankara Metropolitan Municipality fortsætter med at fokusere på uddannelsesaktiviteter for at øge servicekvaliteten.

Projektet "Effekten af ​​kropsholdning og progressive afslapningsøvelser givet til buschauffører på det opfattede stressniveau" blev udført i samarbejde med EGO General Directorate og Başkent University.

Starter den 30. april 2023 og Dr. Foredragsholder I projektet organiseret under ledelse af medlemmet Gülay Turgay blev der givet "Stress- og stresshåndtering, progressiv afslapning og holdningsøvelser".

ANVENDT OG TEORETISK UDDANNELSE AF EKSPERT INSTRUKTORER PÅ OMRÅDET

Inden for rammerne af 2022-2023 Erasmus+ Small-Scale Partnerships in Voksenuddannelse, Vocational Education and Training, Small-Scale Partnerships in Vocational Education and Training; Teoretisk og praktisk træning blev givet til gruppen af ​​chauffører med høje stressbelastninger, der arbejdede i de tætteste trafikområder i Ankara, af eksperttrænere inden for deres felt.

EGO deltog i uddannelsen arrangeret i busafdelingen (1., 2. og 3. Regionsdirektorat) for at sætte buschauffører i stand til at klare de vanskeligheder, de kan støde på i deres professionelle liv, for at håndtere de vanskeligheder, de støder på i mulige stressende situationer mere effektivt og øge borgernes tilfredshed med offentlig transport 165 chauffører deltog.