Selin Sümbültepe møder musikelskere på Pera Cafe

Selin Sümbültepe møder musikelskere på Pera Cafe
Selin Sümbültepe møder musikelskere på Pera Cafe

📩 16/11/2023 13:00

Selin Sümbültepe, der vandrer mellem stilarter med sin scene, hvor historier kommer frem, gør sig klar til at møde musikelskere på Pera Cafe fredag ​​den 24. november.

Lara Di Lara, der skiller sig ud med sin unikke fortolkning af alternativ musik, vil være gæst på scenen hos den multi-instrumentalistiske kunstner, som har taget princippet om at ændre sin hud musikalsk til sig. Tilskuere kan besøge Pera Museums udstillinger gratis indtil kl. 22.00 som en del af "Langfredag".

"Together"-koncerter arrangeret for at samle bemærkelsesværdige navne i deres musikalske karriere med Istanbul-publikum; Det er organiseret i samarbejde med Beats By Girlz Turkey, et musik- og teknologiinitiativ, der støtter unge kvinder, der forfølger deres egen musik og gerne vil fortælle deres historie.