Teknologiske løsninger mod katastrofer belønnet i Izmir

Teknologiske løsninger mod katastrofer belønnet i Izmir
Teknologiske løsninger mod katastrofer belønnet i Izmir

📩 19/11/2023 12:45

Innovative ideer om teknologisk fokuserede løsninger til før, under og efter katastrofer konkurrerede i 2 dage ved IDEATHON-arrangementet i Izmir. Izmir Metropolitan Municipalitys borgmester gav prisen til "Messenger Project"-designerne, der kom først. Tunç Soyer Han gav.

IDEATHON-arrangementet "Teknologibaserede løsninger før, under og efter katastrofe", organiseret med støtte fra Izmir Metropolitan Municipality og i samarbejde med Entrepreneurship Center Izmir, Izmir Chamber of Commerce, Aegean Young Businessmen Association, IzQ Entrepreneurship and Innovation Center, blev afsluttet. Der blev givet priser til de vindende hold ved ceremonien afholdt på IzQ Entrepreneurship and Innovation Center. Borgmester i Izmir Metropolitan Municipality deltog i ceremonien. Tunç Soyer, Aegean Young Businessmen Association (EGİAD) Bestyrelsesformand Alp Avni Yelkenbiçer, bureaukrater, akademikere og jurymedlemmer i Izmir Metropolitan Kommune deltog.

"Jeg vil undersøge projekterne"

Izmir Metropolitan Municipalitys borgmester gav prisen til Alsancak R&D Alfa-teamet, som vandt førstepladsen med "Messenger Project", de forberedte. Tunç Soyer, "Jeg lykønsker hvert eneste hold, der deltog i denne begivenhed. Jeg vil helt sikkert læse alle præsentationerne. Jeg vil gerne have oplysninger om dem alle. Der vil helt sikkert være projekter, vi kan bruge blandt dem. "Jeg vil også tænke på, hvordan vi kan implementere disse," sagde han.

"Der er ingen vindere eller tabere"

Aegean Communication Team, som modtog andenprisen i programmet med sit "Aegean Communication Project", modtog sin pris. EGİAD Det blev givet af formanden for bestyrelsen, Alp Avni Yelkenbiçer. Yelkenbiçer sagde: "Det var rart at få så succesfulde ideer på så kort tid. "Der er ingen vinder eller taber i dag," sagde han.

I konkurrencen "D. EMA Group-teamet, som blev nummer tre med "Hærprojektet", modtog sin pris. EGİAD Han modtog den fra næstformanden for bestyrelsen, Kaan Özhelvacı og Arda Yılmaz.

Pengepræmie til vinderne

Inden for programmets rammer producerede et team på 2 personer, bestående af 4 til 15 personer, projekter ved at tage fat på katastrofespørgsmålet i forbindelse med nye teknologier hele dagen den 17. og 18. november. Der var et krav om, at der skulle være mindst én kvinde på holdene. De unges projekter for at skabe et mere forberedt og modstandsdygtigt samfund og modstandsdygtige byer mod katastrofer blev evalueret af juryen. Holdet, der kom på tredjepladsen i konkurrencen, blev tildelt 10 tusind lire, det andet hold blev tildelt 15 tusinde lira, og det første hold blev tildelt 20 tusind lire.