Transportinvesteringer går ikke langsommere i Batman

Transportinvesteringer går ikke langsommere i Batman
Transportinvesteringer går ikke langsommere i Batman

📩 18/11/2023 14:22

Transport- og infrastrukturminister Abdulkadir Uraloğlu deltog i det provinsielle koordinationsmøde i Batman sammen med finans- og finansminister Mehmet Şimşek. Efter det provinsielle koordinationsmøde holdt minister Uraloğlu og minister Şimşek en fælles pressekonference.

Med angivelse af, at ministeriet for transport og infrastruktur har foretaget seriøse investeringer i Batmans transport og infrastruktur, sagde finans- og finansminister Mehmet Şimşek, at de havde mulighed for at evaluere alle transport- og infrastrukturproblemer i Batman og mange projekter på mødet.

Minister for transport og infrastruktur Abdulkadir Uraloğlu bemærkede, at Batman er en provins i hastig udvikling, hvis befolkning vokser hurtigt og hurtigt producerer merværdi, og at Batman ikke vil blive efterladt i alle transportformer.

VI ER VORES FOLK OG VORES NATIONS TJENERE

Finans- og finansminister Mehmet Şimşek bemærkede, at Batman har gjort store fremskridt i de sidste 20 år, især inden for transportinfrastruktur, som på alle områder, og sagde: "Det vigtigste træk ved vores regeringer er, at vi forfølger servicepolitik. Servicepolitik er afgørende. Fordi vi er vores folks, vores nations tjenere. Dette er vores præsidents filosofi. I denne sammenhæng vil vi gøre en stor indsats for at tjene Batman, som i alle vores andre provinser, i de kommende år. Det samlede antal projekter, der i øjeblikket er i gang i Batman, er 13,5 milliarder lira. Dette er et meget alvorligt tal. Vi talte hovedsageligt om transportspørgsmål, men der er også meget seriøse projekter og undersøgelser, især vedrørende Batman som en vigtig industriel base. "Vi vil dele det med jer i en separat periode, men vores hovedemne i dag er transportinfrastruktur," sagde han.

BATMAN VIL IKKE BLIVE EFTERSIG I ALLE TRANSPORTFORMER

Transport- og infrastrukturminister Abdulkadir Uraloğlu udtalte, at arbejdet på den opdelte vej fra ringvejen til andre provinser i Batman fortsætter, og sagde: "Vi har lavet de nødvendige udbud til konstruktionen af ​​både Hasankeyf-vejen, OIZ-forbindelsen og Diktepe Bridge, og vi følger dem tæt. Der er en dagsorden vedrørende opførelsen af ​​en fragtterminal i lufthavnen, den vil vi undersøge. Der er en anmodning om gennemførligheden af ​​flyvninger til Antalya og Izmir, vi vil forsøge at løse det ved at diskutere med operatørerne. Der er jernbanerelaterede OIZ-forbindelser, vi vil tale om dem og arbejde sammen om de planlagte nye OIZ'er og jernbaneforbindelsen til eksisterende OIZ'er. Batman er en by i hastig udvikling, med en hastigt stigende befolkning og hurtigt producerende merværdi. "Jeg håber, at vi ikke bliver efterladt i Batman i alle transportformer," sagde han.