Turkish Petroleum Corporation vil rekruttere 49 medarbejdere

Turkish Petroleum Corporation
Tyrkiet Petroleum Corporation

📩 13/11/2023 11:14

Turkish Petroleum Joint Stock Company fortsætter sin pligt til at præsentere vores lands kulbrinteressourcer til rådighed for nationen med beslutsomhed og beslutsomhed ved at fortsætte sine efterforsknings- og produktionsaktiviteter uden at bremse vejen til vores lands energiuafhængighed. På grund af TPAOs stigende aktiviteter over hele landet og i det blå fædreland er behovet for personale opstået. For at imødekomme dette behov vil i alt 49 medarbejdere (erhvervsskolekandidater) blive rekrutteret til TPAO Central Organisation.

For detaljer om annonce KLIK HER

PROCEDURER OG PRINCIPPER, DER SKAL ANVENDES I KØB

1. Rekruttering af personale vil ske i overensstemmelse med bestemmelserne i forordningen om de procedurer og principper, der skal anvendes ved ansættelse af arbejdstagere til offentlige institutioner og organisationer.

2. Ansøgninger til provins-/afdelingsdirektoraterne for det tyrkiske arbejdsformidlingskontor og webstedet for det tyrkiske arbejdsformidlingskontor http://www.iskur.gov.tr Det kan gøres mellem 13.11.2023 og 17.11.2023 i 5 dage.

3. Nødvendige betingelser og kontingent for personalerekruttering fremgår af vedlagte tabel.