Yapı Merkezi moderniserer Rumæniens jernbaneinfrastruktur

Yapı Merkezi moderniserer Rumæniens jernbaneinfrastruktur
Yapı Merkezi moderniserer Rumæniens jernbaneinfrastruktur

📩 13/11/2023 11:09

Yapı Merkezi startede arbejde inden for rammerne af ROT - 11 Lot rumænsk jernbanerehabiliteringsprojekt

Den 2. november 2023 startede arbejdet inden for rammerne af ROT - 11 Lot Rumænsk jernbanerehabiliteringsprojekt, udbudt af CFR (rumænske jernbaner). Betydningen af ​​projektet blev understreget ved åbningsceremonien, som blev afholdt med deltagelse af Employer CFR-ledere, Yapı Merkezi projektleder Serkan Korkmaz og alle projektets interessenter.

Inden for projektets rammer vil der blive udført ombygning og vedligeholdelse af overbygningen på den 24 km lange rute. I denne sammenhæng vil der blive udført ballastafskærmning, svelle, skinne, ballast, skifte udskiftning og 45 km lang linjestampning, svejsning og stabiliseringsarbejder.

De samlede omkostninger ved projektet er 44,6 millioner euro, og det er planlagt til at vare 24 måneder for hvert parti. Garantiperioden vil være 60 måneder.

Med afslutningen af ​​projektet vil Rumæniens jernbaneinfrastruktur blive moderniseret. Dette vil gøre jernbanetransport sikrere og mere effektiv.

Projektets betydning

ROT – 11 Lot Rumænsk Railway Rehabilitation Project er et vigtigt projekt med hensyn til modernisering af Rumæniens jernbaneinfrastruktur. Med afslutningen af ​​projektet vil Rumæniens jernbanetransport blive sikrere og mere effektiv.

Projektet er også en indikator for Tyrkiets succes med infrastrukturprojekter i udlandet. Med dette projekt vil Yapı Merkezi have gennemført det andet jernbaneprojekt, som det har påtaget sig i Rumænien.

Projektets omfang

Inden for projektets rammer vil følgende arbejder blive udført:

  • Ballast screening
  • Tværstang udskiftning
  • Skinnerskifte
  • Ballast lægning
  • Udskiftning af sakse
  • Line stamping, svejsning og stabilisering arbejder

Projektet udføres på en 24 km lang rute.