National Strike UAV ALPAGU lavede sin første eksport

National Strike UAV ALPAGU lavede sin første eksport
National Strike UAV ALPAGU lavede sin første eksport

📩 17/11/2023 15:16

ALPAGU, det fastvingede nationale strejke-UAV-system udviklet af STM, opnåede sin første eksportsucces. STM Defence Technologies Engineering and Trade Inc., som udvikler nationale og moderne systemer i den tyrkiske forsvarsindustri, har opnået endnu en vigtig eksportsucces inden for taktiske mini-UAV'er, som den er pioner for i Tyrkiet.

Der blev underskrevet en kontrakt om den første eksport af det fastvingede nationale strejke-UAV-system ALPAGU, som blev udviklet af STM med helt indenlandske og nationale ressourcer og er også kendt for offentligheden som "kamikaze UAV". De første leverancer af ALPAGU, som med succes bestod ammunitionsprøveskydningen og alle feltforsøg, blev foretaget til brugerlandet. Således blev en ny tilføjet til de nationale teknologier, der opnåede eksportsucces uden at komme ind på lageret i Tyrkiet.

Güleryüz: Der er lande, der venter i kø for ALPAGU

STM General Manager Özgür Güleryüz udtalte, at STM er en pioner inden for taktisk miniproduktion i verden og i Tyrkiet og sagde: "Vores Tactical Mini UAV-familie, som vi skabte for første gang i Tyrkiet med vores nationale ingeniørkraft til vores behov. land og vores hær, opnår nye succeser hver dag. Efter vores rotary wing strike UAV, KARGU, som vi eksporterede til mere end 10 lande på tre forskellige kontinenter, foretog vi også den første eksport af vores fixed wing strike UAV, ALPAGU. Vi har foretaget de første leverancer af ALPAGU til brugermyndigheden og vores leverancer til det land vil fortsætte i den kommende periode. Der er intens interesse for ALPAGU fra forskellige kontinenter og lande, som i vores strejke-UAV KARGU og vores spotter-UAV TOGAN. Vi er i øjeblikket i forhandlinger med mange lande om ALPAGUs nye eksport. "Der er lande, der venter i kø til ALPAGU," sagde han.

ALPAGU tæller dagene til at komme ind i den tyrkiske væbnede styrks opgørelse

Güleryüz bemærkede, at kontraktforhandlingerne fortsætter for at ALPAGU skal komme ind i de tyrkiske væbnede styrkers opgørelse, sagde: "Med afslutningen af ​​forhandlingerne vil vi levere et stort antal ALPAGU til vores hær. "Mens vi udstyrer vores hær med vores nationale teknologier, vil vi fortsætte med at bidrage til eksportmålene for vores forsvarsindustri gennem internationalt salg," sagde han.

Selv er let, dens virkning er tung

ALPAGU, som betyder "modig mand, der angriber fjenden alene" på gammeltyrkisk, skiller sig ud med sin lette struktur, dykkerhastighed, lave radartværsnit og hastighed og dens evne til at forårsage præcise skader på vigtige mål. ALPAGU, som kan deltage aktivt i terrorbekæmpelsesoperationer, grænseoverskridende operationer og boligkonflikter, har en rækkevidde på 10 kilometer. Bestående af tre komponenter: Fixed Wing Strike UAV System, Launcher Launcher og Ground Control Station, ALPAGU kan fungere effektivt dag og nat med sine elektro-optiske og infrarøde kameraer.

Efter at være blevet opsendt fra løfteraketten, flyver ALPAGU i cirka 15 minutter og sporer målet med succes via billedsporingssoftware. ALPAGU, som på grund af dens høje manøvredygtighed ikke kan opdages af målet før sidste øjeblik, ødelægger sit mål med præcision med ammunitionen på. ALPAGU, som har en elektronisk tilgangssikring, missionsopgivelse eller selvdestruktionsevner, har præcisionsangrebsevne med sit billedbehandlingsbaserede ildkontrolsystem.

Systemet, som nemt kan bæres af en enkelt soldat og opsættes og bruges i tjenesten inden for 1 minut, giver en betydelig overraskelseseffekt og operationel overlegenhed med sin kunstige intelligens og billedbehandlingskapacitet, stilhed og evne til præcist at levere sprængstof, den fører til målet.

Fire ALPAGU kan angribe samtidigt

Ud over sine overlegne egenskaber adskiller ALPAGU sig fra sine konkurrenter med funktioner som dens evne til at integrere i forskellige platforme (land-, sø- og luftfartøjer). Fire ALPAGU'er kan angribe det samme mål eller forskellige mål samtidigt via en enkelt kontrolstation på jorden.

Der er kun to platforme i verden, der ligner ALPAGU, som vejer mindre end 2 kg. ALPAGU, som navigerer fuldstændig autonomt med missionscomputeren og flyvekontrolsystemet udviklet af STM-ingeniører, detekterer og ødelægger mål fuldstændigt under operatørkontrol med "Man-in-the-Loop"-princippet.

ALPAGU ramt med nøjagtighed i tyrkiske væbnede styrkers øvelse

I Haydar Aliyev-øvelsen-2023, udført af de tyrkiske væbnede styrker og de aserbajdsjanske væbnede styrker i Kars, modtog 4 ALPAGU'er stor anerkendelse ved at ramme de udpegede mål med fuld nøjagtighed. ALPAGU ramte også sit mål præcist i de ammunitionsprøveskydninger, der blev udført på Aksaray-skydebanen.

Udviklingsarbejdet af Smart Loitering Ammunition System ALPAGUT, som er en større version af Alpagu, der kan transportere flere sprængstoffer, er hurtigere og har længere rækkevidde, fortsætter med succes i samarbejde med STM-ROKETSAN.