Estram vil rekruttere 33 arbejdere

Estram vil rekruttere arbejdere ()
Estram vil rekruttere arbejdere ()

📩 08/11/2023 10:15

İŞKUR har åbnet den aktuelle varekøbsannonceapplikationsskærm for de mennesker, der bor i Eskişehir. Alle detaljer om ansøgningsbetingelser, arbejdsforhold og ansøgningsoplysninger er blevet afsløret. İŞKUR tilbød en mulighed for dem, der kan ansøge i kategorien handicappede individuelle i den eksterne offentlige rekrutteringsmeddelelsesformular.

De, der ønsker at søge job hos İŞKUR ESTRAM, er 33 personer; Kan søge en fast arbejderstilling på 3 personer i kategorien handicappet håndarbejder (rengøring). De resterende 30 ledige arbejdere vil blive rekrutteret som buschauffører. Der kræves mindst 1 års erfaring for fastansættelse af buschauffør.

Estram vil rekruttere arbejdere
Estram vil rekruttere arbejdere