Fleretagers Junction Construction på Pursaklar Esenboğa Airport Road

Fleretagers Junction Construction på Pursaklar Esenboğa Airport Road
Fleretagers Junction Construction på Pursaklar Esenboğa Airport Road

📩 19/11/2023 11:58

Ankara Metropolitan Municipality påbegynder byggeriet af krydset i flere etager ved Pursaklar Esenboğa Airport Road (Özal Boulevard) 1566th Street-krydset. Inden for arbejdets rammer vil vejen mellem Özal Boulevard 18. og 22.00. kilometer være spærret for trafik fra kl. 11 lørdag den 13. november. Trafikafviklingen vil foregå via Emek Street.

Ankara Metropolitan Municipality fortsætter med at implementere nye projekter for at gøre det muligt for borgerne at spare både tid og brændstof på steder med tæt trafik i hovedstaden.

Department of Technical Affairs starter opførelsen af ​​krydset i flere etager ved Pursaklar Esenboğa Airport Road (Özal Boulevard) 1566th Street-krydset.

BOULVAR VÆR LUKKET FOR TRAFIK LØRDAG DEN 18. NOVEMBER 2023

Inden for rammerne af projektet, der vil give et pusterum til Pursaklar-trafikken, vil vejen mellem 1566. og 11. kilometer på 13th Street Özal Boulevard være lukket for trafik fra kl. 18 lørdag den 2023. november 22.00.

ABB, som udsendte en meddelelse på sine sociale mediekonti for at forhindre borgere i at blive ofre og for at undgå forstyrrelser, oplyste, at trafikstrømmen vil blive leveret gennem Emek Street. På Emek Street, hvor de nødvendige trafikregler er blevet lavet og sikkerhedsforanstaltninger er blevet truffet, vil de, der kommer fra Ankara centrumretning og dem, der ønsker at gå mod centrumretningen fra Çankırı-vejen, kunne bruge den fastlagte rute.

PROJEKTET BLIVE FULDFØRT INDEN FOR 75 DAGE

Projektet, som skal give et alternativ og en ny ind- og udkørselsmulighed til bydelen, får i alt 3 kørebaner, 3 kørende og 6 kommende, og cirka 700 meter langt. Afdelingen for Tekniske Anliggender sigter mod at afslutte arbejdet inden for 75 dage.