Gaziantep vil møde højhastighedstog i 2028

Vil møde højhastighedstog i Gaziantep
Vil møde højhastighedstog i Gaziantep

📩 19/11/2023 11:07

Minister for transport og infrastruktur Abdulkadir Uraloğlu sagde: "Vi introducerer højhastighedstog til Gaziantep. "Forhåbentlig vil vi bringe højhastighedstoget til Gaziantep inden år 2028," sagde han.

Transport- og infrastrukturminister Abdulkadir Uraloğlu deltog i Şahinbey 100-års jubilæums-tunnelbelysningsceremoni i Gaziantep, hvor han gik for at deltage i en række programmer. I en erklæring ved ceremonien sagde Abdulkadir Uraloğlu: "Med Şahinbey 1-års jubilæumstunneler, hvis projektomkostninger er 100 milliard lira; "Ved at give direkte flow fra nord til syd, vil vores borgere spare tid og brændstof og vil blive lettet for trafikstress," sagde han.

GODE NYHEDER OM HØJHASTIGHEDSTOG TIL GAZİANTEP

Mens han inspicerede tunnelen, udtalte minister Uraloğlu, at en ny vil blive tilføjet til transportinvesteringerne i Gaziantep. Minister Uraloğlu sagde: "Nu er det højhastighedstogets tur. Vi introducerer højhastighedstog til Gaziantep. Vi startede højhastighedstogarbejde i Mersin, Adana, Osmaniye og Gaziantep. Vi fortsætter vores arbejde med fuld fart. Forhåbentlig vil vi bringe højhastighedstog til Gaziantep, inden vi går ind i 2028. Vi har en udviklingsvej, der vil komme fra Den Persiske Golf til Ovaköy-grænseporten. Det vil passere gennem Gaziantep både med motorvej og med jernbane. På denne måde vil vi lettere kunne bære Gazianteps byrde overalt. Hvad har Gaziantep ellers brug for? Amanos-tunneler er nødvendige. Vi startede udbudsprocessen med instruks fra vores formand. "Vi afgiver udbuddet inden udgangen af ​​året." han sagde.

VI PRODUCERER HANDLING, IKKE TALER

Minister Uraloğlu sagde, at de arbejder omhyggeligt i Tyrkiets transportnetværk, "Vi finder ikke på ord. Vi producerer aktioner med AK Parti kommuner. Mens der er liv ovenover, vil du arbejde nedenfor. Vi finder i os selv energien til at tjene Gaziantep bedre." sagde.

Med hensyn til Şahinbey 100-års jubilæumstunneler sagde Uraloğlu: "Med Şahinbey 100 års jubilæumstunneler; "Der vil være et direkte flow fra nord til syd, vores borgere vil spare både tid og brændstof, tunnelen vil spare borgerne for trafikstress, den vil også tjene med en nødpassagetunnel for køretøjer og to fodgænger-nødpassagetunnelområder," han sagde.

Minister Uraloğlu sagde, at med projektet, som er et af de vigtige skridt, der er taget mod at blive en grøn by; Han sagde, at kulstofemissionerne vil falde, og at der vil blive stillet miljøvenlige veje til rådighed for byen. Minister Uraloğlu, som også gav information om projektet i sin tale, sagde: "Den samlede vejlængde af to separate tunneler med dobbeltspor og forbindelsesveje er 4 kilometer. Şehreküstü

Det vil forbinde Yeşilvadi Boulevard med dets kryds og vil være et alternativ til Özdemirbey Street. For en borger, der ønsker at gå fra Yeşilvadi 3-etagers udveksling til Şehreküstü, vil rejsetiden blive reduceret til 30 minut med vores 1-minutters tunnel. Igen vil vores borgere, der ønsker at tage til Akkent fra basaren, nå Yeşilvadi Boulevard gennem tunnelen fra Kılınçoğlu, derfra til Yeşilvadi Köprülü Junction og fra Köprülü Junction til City Hospital, Akkent og Karataş." sagde.

Minister Uraloğlu udtalte også, at tunnelen også vil tjene med 1 køretøjsnødpassagetunnel og 2 fodgængernødpassagetunnelområder.