Jordskælvsrisikoanalyseundersøgelse i Manisa

Jordskælvsrisikoanalyseundersøgelse i Manisa
Jordskælvsrisikoanalyseundersøgelse i Manisa

📩 20/11/2023 12:04

Efter at Manisa Metropolitan Municipality underskrev samarbejdsprotokollen for jordskælvsmodstandstesten af ​​17 uafhængige bygninger i 600 distrikter i Manisa, hvor der blev foretaget bestemmelser gennem det mest omfattende og detaljerede program udviklet i Tyrkiet i samarbejde med Manisa Celal Bayar University, blev bygningsrisikoanalysen foretaget. udført i 103 tusind uafhængige sektioner i Yunusemre og Şehzadeler distrikter. . I undersøgelsen, hvor Manisa Metropolitan Municipality tildelte et budget på over 30 millioner TL, blev det oplyst, at et team på 40 personer arbejdede aktivt i felten, mens en stab på 10 akademikere arbejdede i rapporteringsfasen af ​​bygningernes risikosituationer. .

Efter jordskælvene i Tyrkiet tog Manisa Metropolitan Municipality en hurtig handling under ledelse af Metropolitan Mayor Cengiz Ergün inden for rammerne af de forholdsregler, der kunne tages; Med det fælles projekt, der blev indledt med Manisa Celal Bayar University, begyndte bygningsrisikoanalysen at blive bestemt gennem det mest omfattende og detaljerede program udviklet i Tyrkiet. Inden for rammerne af protokollen, der er underskrevet med MCBÜ, har Metropolitan og University eksperthold, som begyndte at udføre jordskælvsmodstandstest af 17 tusinde uafhængige bygninger i 600 distrikter i Manisa gratis, gennemført jordskælvsrisikoanalysen i 103 tusinde uafhængige sektioner i Yunusemre og Şehzadeler distrikter til dato. Det blev således oplyst, at analysen af ​​80 procent af bygningerne i disse to centrale bydele var afsluttet.

10 akademikere og 40 ekspertteams deltager aktivt

Inden for rammerne af undersøgelsen, som blev finansieret af Manisa Metropolitan Municipality og tildelt et budget på over 30 millioner TL, blev 103 ingeniører fra Manisa Metropolitan Municipality, Manisa Celal Bayar University Civil Engineering Department og Manisa Chamber of Civil Engineers uddannet inden for dette område og modtaget certifikater. Efter uddannelsesprocessen startede ekspertteams bestående af 40 personer hurtigt feltarbejde og gennemførte bygningsrisikoanalyser inden for rammerne af ansøgninger fra borgere. Holdene, der udførte risikoanalyse af bygningerne, leverede de data, de indsamlede fra marken, til Manisa Celal Bayar University Civil Engineering Department. På baggrund af de indkomne data gennemførte et team på 10 personer bestående af akademikere fra den relevante afdeling en rapporteringsundersøgelse.

"Vi tager et røntgenbillede af Manisa"

Med angivelse af, at inden for rammerne af undersøgelserne, vil alle bygninger i Manisa blive undersøgt én efter én, Manisa Metropolitan Municipality borgmester Cengiz Ergün udtalte, at efter afslutningen af ​​undersøgelserne i Yunusemre og Şehzadeler, vil arbejdet fortsætte inden for programmet i alle distrikter. Borgmester Cengiz Ergün sagde, at bygningsrisikovurderingsundersøgelser blev udført gratis i hele provinsen inden for rammerne af projektet; Han sagde, at røntgenbilleder af bygningerne blev taget med undersøgelsen, sagde han, at vigtige data vil blive indhentet i forhold til at skabe et bytransformations- og jordskælvsrisikokort vedrørende bygningerne i hele Manisa. Præsident Ergün takkede MCBU-akademikere og alle tekniske teams for deres bidrag til bygningsrisikovurderingsundersøgelserne.

Hvordan fungerer ansøgningsprocessen?

Inden for rammerne af programmet udført i fællesskab af Manisa Metropolitan Municipality Information Technology Department og Department of Planning and Urbanization, blev linkmap.manisa.bel.tr/depreminceleme/ oprettet på Manisa Metropolitan Municipalitys officielle hjemmeside for at indsamle kravene fra borgere. Borgere kan ansøge via dette link. Applikationsskærmen fungerer kompatibelt med alle typer mobile enheder såvel som hjemmesiden. Borgerne kan også søge via deres mobiltelefoner eller tablets. Efter at ansøgningerne er afsluttet, bliver alle bygninger besigtiget, med prioritet til de bygningskonstruktioner, som de har et planprojekt for.