Mønt- og Frimærketrykkeri skal rekruttere 50 Arbejdere

Generaldirektoratet for Mønt- og Frimærketrykkeriet
Generaldirektoratet for Mønt- og Frimærketrykkeriet

📩 13/11/2023 11:21

Hovedkvarter for Darphane and Stamp Printing House i Istanbul, Dikilitaş Mahallesi Yenidoğan Sokak No: 55 Beşiktaş ve Orhantepe Mah. Tekel Cad. Nej: 6 Cevizli 4857 offentlige arbejdere til 10 erhverv rekrutteres i overensstemmelse med arbejdsloven nr. 50 og forordningen om procedurer og principper for ansættelse af medarbejdere til offentlige institutioner og organisationer udstedt på grundlag af denne lov til at blive ansat på arbejdspladser i Kartal.

For detaljer om annonce KLIK HER

Kandidater, der er placeret i personalet i Generaldirektoratet for Mynt- og frimærketrykkeriet, vil blive ansat med en lovlig mindsteløn i en 2-måneders prøveperiode.

Ansøgninger fra dem, der afskediges fra deres pligter eller erhverv i overensstemmelse med den relevante disciplinærlovgivning fra offentlige institutioner og organisationer, og dem, der fratages offentlige rettigheder, accepteres ikke.

Arbejdstagere, der skal rekrutteres i de servicetyper, der kræves i overensstemmelse med de relevante bestemmelser i forordningen om procedurer og principper, der skal anvendes ved rekruttering af arbejdere til offentlige institutioner og organisationer, 4 gange det antal ledige stillinger (annonceret personalenummer), der er erklæret af İŞKUR og antallet af stedfortrædende kandidater bestemmes af en mundtlig (interview) eksamen, der afholdes af generaldirektoratet.

Som et resultat af placering udnævnes ikke kandidater, der ikke har de krævede kvalifikationer til udnævnelse, og dem, der har afgivet falske, vildledende eller falske erklæringer og har afgjort i deres præferencer. Selv hvis det sker utilsigtet, annulleres tildelingsprocessen. Kandidater, der ikke indsender de anmodede dokumenter inden for det tidsrum, selvom de opfylder kvalifikationerne og betingelserne for det personale, de er placeret, vil ikke blive startet.

Blandt dem, der er blevet udpeget og udnævnt, dem, der ikke er i stand til at begynde deres pligt inden for 30 dage (undtagen dem, der ikke er i stand til at starte deres pligt på grund af fødsel, sygdom, militærtjeneste osv.) Fra og med person, kan de, der opfylder de krævede betingelser, udnævnes.

Bestemmelsen i sætningen "dem, der har forrang ved udstationering til arbejde", der er angivet i artikel 5 i forordningen om procedurer og principper, der skal anvendes ved rekruttering af arbejdere til offentlige institutioner og organisationer, udgør ikke en ret til fordel for ansøgeren i førnævnte placering.

ANSØGNINGSMETODE, DATO OG STED

– Ansøgninger vil blive foretaget online via det tyrkiske arbejdsformidlingskontor (İŞKUR) websted mellem 13.11.2023 – 17.11.2023.

Ansøgninger foretaget personligt, via post eller e-mail vil ikke blive accepteret, undtagen for online ansøgninger.