Şahinbey 100-års jubilæumstunneler vil aflaste Gaziantep

Şahinbey Year Tunnels vil slappe af Gaziantep
Şahinbey Year Tunnels vil slappe af Gaziantep

📩 19/11/2023 11:18

Transport- og infrastrukturminister Abdulkadir Uraloğlu deltog i Şahinbey 100-års jubilæums-tunnelbelysningsceremoni i Gaziantep, hvor han gik for at deltage i en række programmer. I en erklæring ved ceremonien sagde Abdulkadir Uraloğlu: "Med Şahinbey 1-års jubilæumstunneler, hvis projektomkostninger er 100 milliard lira; "Ved at give direkte flow fra nord til syd, vil vores borgere spare tid og brændstof og vil blive lettet for trafikstress," sagde han.

Minister Uraloğlu sagde, at de arbejder omhyggeligt i Tyrkiets transportnetværk, "Vi finder ikke på ord. Vi producerer aktioner med AK Parti kommuner. Mens der er liv ovenover, vil du arbejde nedenfor. Vi finder i os selv energien til at tjene Gaziantep bedre." sagde.

Med hensyn til Şahinbey 100-års jubilæumstunneler sagde Uraloğlu: "Med Şahinbey 100 års jubilæumstunneler; "Der vil være et direkte flow fra nord til syd, vores borgere vil spare både tid og brændstof, tunnelen vil spare borgerne for trafikstress, den vil også tjene med en nødpassagetunnel for køretøjer og to fodgænger-nødpassagetunnelområder," han sagde.

Minister Uraloğlu sagde, at med projektet, som er et af de vigtige skridt, der er taget mod at blive en grøn by; Han sagde, at kulstofemissionerne vil falde, og at der vil blive stillet miljøvenlige veje til rådighed for byen. Minister Uraloğlu, som også gav oplysninger om projektet i sin tale, sagde: "Den samlede vejlængde af to separate tunneler med dobbeltspor og forbindelsesveje er 4 kilometer. Det vil forbinde Şehreküstü Junction og Yeşilvadi Boulevard og vil være et alternativ til Özdemirbey Street. For en borger, der ønsker at gå fra Yeşilvadi 3-etagers udveksling til Şehreküstü, vil rejsetiden blive reduceret til 30 minut med vores 1-minutters tunnel. Igen vil vores borgere, der ønsker at tage til Akkent fra basaren, nå Yeşilvadi Boulevard gennem tunnelen fra Kılınçoğlu, derfra til Yeşilvadi Köprülü Junction og fra Köprülü Junction til City Hospital, Akkent og Karataş." sagde.

Minister Uraloğlu udtalte også, at tunnelen også vil tjene med 1 køretøjsnødpassagetunnel og 2 fodgængernødpassagetunnelområder.