Tofaş tilgav ikke derhjemme

I den 20. uge af den tyrkiske forsikringsbasketball-superliga var TOFAŞ vært for Aliağa Petkimspor på hjemmebane.

De Blå Grønne startede kampen spillet i Nilüfer TOFAŞ Sports Hall med Cassius Winston, Caleb Homesley, JJ O'Brien, Tevfik Akdamar og Austin Wiley, og selvom de scorede deres første field goal med JJ O'Brien mod modstanderens 8-1 start , sluttede de på tredjepladsen I slutningen af ​​minuttet gik modstanderholdet ind i tv-timeouten med en fordel på 3-3. Tilbage fra time-out reducerede Caleb Homesley, Zeljko Sakic og Austin Wileys point forskellen til 13 (6-6) i det 11. minut, mens modstanderens retur fra time-out og kurve af Austin Wiley, Cassius Winston og Caleb Homesley bragte stillingen til 17-18. JJ O'Briens trepointer gjorde det til 20-8 i slutningen af ​​det 21. minut, og gæsteholdet lukkede første periode foran 23-21.

TOFAŞ Basketball Team startede andet kvartal med et 6-0-løb med point fra Caleb Homesley, Ege Demir og Zeljko Sakic, og udlignede 12.30-30 med Mustafa Kurtuldums trepointer klokken 30. Bursa-holdet tog føringen med Özgür Cengizs kurv og opnåede en forskel på 17 point (7-41) på ​​34 minutter med pointene scoret af Cassius Winston, Zeljko Sakic, Austin Wiley og JJ O'Brien. TOFAŞ fortsatte med at score med JJ O'Brien og Cassius Winston og kom ind i omklædningsrummet med en fordel på 45-38.

Hjemmeholdet øgede forskellen til tocifrede (49-38) med pointene fra Caleb Homesley og Zeljko Sakic i begyndelsen af ​​tredje kvartal. Efter trepointerne fra Caleb Homesley og Cassius Winston tog hjemmeholdet 66 point i det sidste kvarter med point fra Austin Wiley, Zeljko Sakic, Cassius Winston og Mustafa Kurtuldum. Han kom foran med -54.

I begyndelsen af ​​fjerde periode reducerede Petkimspor forskellen til 7 point (67-60) med point fra Zoriks, Jeremy Simmons og Stark, mens TOFAŞ gjorde stillingen 70-60 med Zeljko Sakics trepointer og tilføjede modstanderens point. med Cassius Winston, Austin Wiley og JJ O'Brien.De svarede og gik ind i de sidste 2 minutter med en fordel på 81-70. For at fortsætte deres effektive forsvar i den resterende del vandt det blågrønne hold 84-71 med en kurv af Austin Wiley.

Cassius Winston 18 point for TOFAŞ mod Petkimspor; Austin Wiley 15 point; Caleb Homesley og Zeljko Sakic 14 point hver; JJ O'Brien scorede 13 point. Tolga Geçim og Marcus Denmon blev skadet i kampen; Omar Prewitt spillede ikke på grund af udlandskvoten.

TOFAŞ Basketball Team, som opnåede sin 9. sejr med dette resultat, vil konkurrere med Fenerbahçe Beko i Basketball Super League mellem 1.-4. marts, efter at ligaen bliver suspenderet på grund af den tyrkiske Cup og nationale kampe. Den 6. marts spiller de ude mod Cholet Basket i Basketball Champions League.