Vil VM blive hentet tilbage?

Bliver VM taget tilbage? VM vundet i slutningen af ​​kampe afholdt rundt om i verden vil kun forblive i sin rigtige form hjemme hos holdet i 4 år.

I dag, især da sport er blevet meget mere populært, bliver VM arrangeret af FIFA ofte undret af sportsfans. Kruset, som har sine egne karakteristika, er lavet af ægte guld. Når man overvejer guldets egenskaber, er et af de mest kuriøse spørgsmål, hvor længe pokalen bliver hjemme hos det vindende hold.

Hvad er egenskaberne ved VM?

VM afholdes hvert fjerde år som topbegivenheden i fodboldverdenen. Trofæet vejer cirka 6.175 kilo og er 36,8 centimeter højt og 13,5 centimeter bredt. Fremstillet af forgyldt bronzemateriale, har dette specielle design vundet verdensomspændende anerkendelse.

Trofæet indeholder statuer af to fodboldspillere, der holder en fodbold, der symboliserer fodboldens universalitet og spillernes spændende øjeblikke. På dens cirkulære bund er plader med navnene på de vindende lande. Disse plader bærer historien om turneringen såvel som de permanente spor fra de sejrrige hold.

Det fremhæver uforglemmelige øjeblikke gennem historien, vinderne af VM, deres historie, værdien af ​​denne særlige pris. Ud over at være en pris for sportsbegivenheder er pokalen blevet et kulturelt symbol og er blevet accepteret som en hellig genstand for fodboldfans fra fortid til nutid. Derfor anses denne prestigefyldte turnering, der afholdes hvert fjerde år, som en af ​​de mest spændende og forventede begivenheder i sportens verden.

I dag er pokalen, der vindes gennem hårde kampe, især Spor Toto kampoversigter Det optræder ofte i forbindelse med Efter at Argentina vandt VM-kampene i 2022, viser holdet stadig det rigtige trofæ på hjemmebane.

De næste VM-kampe forventes at blive afholdt i 2026.

Hvad er verdensmesterskabets historie?

VM blev afholdt for første gang i Uruguay i 1930. Denne turnering havde en mindeværdig start, hvor værtslandet Uruguay blev mestre ved at slå Argentina 4-2. Turneringerne i 1934 og 1938 stod dog over for vanskeligheder på grund af både politiske og sociale problemer rundt om i verden. To turneringer i denne periode endte med sejre til Italien.

På grund af virkningen af ​​Anden Verdenskrig blev turneringerne i 1942 og 1946 aflyst. I 1950 kulminerede turneringen afholdt af Brasilien i den legendariske Maracanazo. Uruguay lavede en stor overraskelse ved at besejre værten Brasilien med 2-1.

Turneringens format blev udvidet i 1970'erne, dog stigende til 1982 hold i 24. Et 1998-holds format har været implementeret siden 32. Verdensmesterskabets historie indeholder legendariske spilleres præstationer, uforglemmelige kampe og store følelsesladede øjeblikke.

Især fodboldlegender som Pele, Maradona og Zidane er blandt de spillere, der har sat deres spor i turneringens historie. Da VM afholdes hvert fjerde år, giver det fodboldfans mulighed for at samle forskellige kulturer fra hele verden, samtidig med at det fejrer fodboldens universalitet.

Türkiye kunne derimod ikke bestå kvalifikationerne og kunne ikke deltage i pokalkampene i 2022. fodboldligaer I denne sammenhæng blev Tyrkiets succes set i pokalkampene i 2002.

Holdet skiller sig ud med sine præstationer i turneringen afholdt i Sydkorea og Japan i 2002. Türkiye opnåede sit bedste resultat i sin historie ved at placere sig på tredjepladsen i denne turnering.

I VM 2002 deltog Tyrkiet i gruppe A med Brasilien, Costa Rica og Kina. Det kvalificerede sig til anden runde ved at afslutte gruppekampene med én sejr og to uafgjorte. I anden runde besejrede Türkiye værten Sydkorea med 3-2 og gik videre til kvartfinalen. I kvartfinalen besejrede Tyrkiet Senegal 1-0 efter forlænget spilletid og gik videre til semifinalen.

I semifinalen tabte Türkiye 1-0 til Tyskland og blev slået ud af turneringen. Han opnåede dog sit bedste resultat i sin historie ved at besejre Sydkorea 3-2 i kampen om tredjepladsen, og vandt også bronzemedaljen.

Vil VM blive returneret?

VM er et guldbelagt trofæ, der også har en særlig struktur. I dag står navnene på alle de lande, der er blevet mestre, skrevet under trofæet. Pokalen, som er et meget stolt symbol for det vindende land, fortsætter med at bevare samme værdi i dag.

Trofæet gives dog ikke helt til det land, der bliver mester. Vil VM blive hentet tilbage?; Pokalen gives til det vindende hold i en periode på 4 år. Når næste VM spilles, tages det tilbage fra det vindende hold.

Pokalen, som blev brugt i en af ​​de første kampe, forbliver hos det vindende hold i 4 år og søger derefter efter sin næste vært i nye kampe. Holdet, der tidligere vandt, tager dog det guldbelagte eksemplar og beholder det hjemme.

Mens pokalens originalitet er bevaret, gives specielle gaver til det vindende hold. Der er dog ikke noget, der hedder at tage pokalen helt eller aflyse det vindende hold.

Kun i undtagelsestilfælde kan aflysninger ske i overensstemmelse med FIFA's beslutninger. Bortset fra dette er det ikke muligt at tage pokalen givet af FIFA helt fra holdene.

fodboldspillere Der er mange forskellige lande, der har formået at vinde VM fra fortid til nutid. Placering af mesterholdene blandt disse lande;

• Brasilien er det land med flest trofæer. Det har vundet 5 mesterskaber til dato.
  • Holdet, der kommer lige efter Brasilien, er Italien. Holdet, der vandt 4 mesterskaber, bragte stolt pokalen til sit land 4 gange.
  • Landet med flest mesterskaber på tredjepladsen er Tyskland. Tyskland har samme mesterskabsniveau som Italien efter at have vundet 4 mesterskaber.
  • Frankrig og Argentina er blandt de hold, der har vundet 2 mesterskaber. Derudover har Uruguay også 2 mesterskaber i alt på grund af de pokaler, det har vundet.
  • England og Spanien er blandt de hold, der har vundet mesterskabet én gang i de kampe, de deltog i.

Vi kan se Tyrkiet på listen i fremtiden, eller vi kan observere forskellige lande tilføje nye mesterskaber til listen.