Poyrazın-døtre tabt til Yalıkavak hjemme

Bursa Büyükşehir Belediyespor, der konkurrerede i kvindehåndbolds superliga, tabte 21-30 til Armada Praxis Yalıkavak hjemme i den 26. uge.

Bursa Büyükşehir Belediyespor, der ligger på 18. pladsen med 7 sejre i 7 kampe i ligaen, stod over for sin modstander på 18. pladsen med 15 sejre i 3 kampe i Mudanya Sports Hall. Han kunne ikke starte kampen, som han ville mod sin modstander, og tabte 40-26 i første halvdel af ligaen. Poyraz's Daughters kom sig dog hurtigt, 12. 8-7 bagud i minuttet. Mens kampens 15. minut gik med gæsteholdet førende 10-8, kunne Bursa Büyükşehir Belediyespor ikke forhindre hullet i at udvide sig og endte første halvleg bagud 16-11.

Bursa Büyükşehir Belediyespor startede anden halvleg meget effektivt, mindskede hullet og balancerede med 38-18 i det 18. minut. Men i den følgende episode kunne Poyrazın Kızları, som blev slået ud af kampen som følge af kontroversielle dommerbeslutninger, ikke forhindre deres modstander i at få overtaget igen. Bursa Büyükşehir Belediyespor kunne ikke forhindre kløften i at blive større og tabte kampen 30-26. Bursa Büyükşehir Belediyespor spiller ude mod Yenimahalle Belediyesi mandag den 29. april i den sidste uge af grundspillet.