Kibiwot og Tagel er mestre i Marathon Izmir

"Tyrkiets hurtigste maraton" Izmir Avek, arrangeret for femte gang i år af Izmir Metropolitan Municipality, blev afviklet med deltagelse af 38 fornemme atleter fra 600 lande herreløb, kenyanske Vitalis Kibiwot havde en tid på 42 timer, 2 minutter og 11 sekunder, etiopiske Sendeku Alelgn blev nummer to med 8 timer 2 minutter 13 sekunder, og kenyanske Silas Kurui blev nummer tre med 42 timer 2 minutter og 13 sekunder førstepladsen i kvindernes løb med 47 timer 42 minutter 2 sekunder i den 37 kilometer lange etiopiske Bekelech Bedada Han blev nummer to med 26 timer, 2 minutter og 42 sekunder, og japanske Suguru Oktabe blev nummer tre med 10 timer, 2 minutter og 43. sekunder.

Samlet præmie på 42 tusind dollars i 42K
I 42K Marathon Izmir Avek 2024 General Men's og General Women's kategorier modtog den første vinder 10 tusinde dollars, den anden 5 tusinde dollars, den tredje 3 tusinde dollars, den fjerde 2 tusinde dollars, og den femte vinder 42 dollars vinderne af XNUMXK blev givet af Izmir Metropolitan Municipality Mayor. Izmir Metropolitan Municipality Council CHP Group på vegne af Cemil Tugay Sözcüsü og Karabağlar kommunes viceborgmester Elvin Sönmez Güler, İzmir Metropolitan Municipality vicegeneralsekretær Ertuğrul Tugay, İzmir Metropolitan kommunes afdelingsleder for ungdoms- og sportstjenester, Hakan Orhunbilge, İzmir Metropolitan Municipality Sports Club formand for Hüseyin Şegel bestyrelsen i Hüseyin Egel, bestyrelsen for Hüseyin Egel. Direktører Ersan Odaman, givet af AVEK Automotive General Manager Derya Uluğ og Izmir Metropolitan Municipality Council medlem Aras Kaynarca.

Samlet præmie for 42 K tyrkiske kvinder og mænd er 100 tusind TL
I 42K tyrkiske kvinder og tyrkiske mænd, den første plads blev tildelt 14 tusind TL, den anden 12 tusind TL, den tredje 10 tusind TL, den fjerde 8 tusind TL, og den femte plads 6 tusind TL Konkurrenceceremonien, hvor en total på 50 tusind TL blev givet i begge kategorier, blev oplivet med danseshows og koncerter. I kategorien 42K Tyrkiet mænd var førstepladsen Hakan Turan (2 timer 51 minutter 3 sekunder), andenpladsen var Serdar Sezer (2 timer 51 minutter 6 sekunder), tredjepladsen var Erkan Bacak (2 timer 52 minutter 5 sekunder) Førstepladsen i 42K kvinders kategori var Tuğba Türkgülü (3 timer 52 sekunder, minut 21 sekunder), andenpladsen blev opnået af Selin Çimrin (4 timer 2 minutter 22 sekunder) og tredjepladsen var Pınar Doğan (4 timer 19). minutter 53 sekunder).

Løbet startede klokken 08.00
Starten på det 42 kilometer lange løb blev givet kl. 08.00 foran Şair Eşref Boulevard Kültürpark Old İZFAŞ bygning. Atleterne startede via Alsancak. KarşıyakaDe nåede og vendte tilbage, før de nåede Bostanlı-molen. Atleterne nåede İnciraltı via den samme bane, denne gang via Mustafa Kemal Sahil Boulevard, og gennemførte løbet ved startpunktet, og vendte tilbage fra Marina İzmir i år , 10-kilometer løbet blev afholdt med deltagelse af 5 tusinde atleter, og vinderne fik priser.