Lütfi Elvan bliver den nye transportminister! Hvem er Lütfi Elvan

lutfi elvan
lutfi elvan

Lütfi Elvan er den nye transportminister Hvem er Lutfi Elvan: premierminister Erdogan annoncerede det nye kabinet. Karaman stedfortræder Lütfi Elvan blev udnævnt til transportministeriet.

Hvem er Lütfi Elvan?


Lütfi Elvan, (f. 12. marts 1962 Ermenek, Karaman), tyrkisk politiker, uddannet han fra Istanbul Technical University Mining Fakultet. Han har en kandidatgrad i minedrift og driftsundersøgelser fra University of Leeds og en hovedfag i økonomi fra University of Delaware i USA. Han startede sin karriere som ingeniør hos Etibank. Efter at have fungeret i forskellige stillinger hos SPO blev han udnævnt til vicegeneralsekretær. 23. og 24. valgperiode Karaman stedfortræder. 23. Periode Det Blandede Parlamentariske Udvalg Tyrkiet og EU og medlem af EU's Harmoniseringskomité. Han blev valgt som formand for plan- og budgetudvalget i den 24. periode. Taler engelsk, Elvan er gift og har 2 børn.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar