Palandöken skisportssted er klar til juleferie

Palandöken skisportssted er klar til nytårsferien: Belægningsgraden for hoteller i Palandöken Ski Center er nået op til 100 procent inden nytårsferien.

5 i Palandoken af ​​åbningen af ​​sæsonen ski begyndelsen af ​​december, mest i Tyrkiet, fortsætter forberedelserne til det nye år. Med det kunstige sne-system bringes landingsbanerne til det bedste niveau, og takket være belysningen tilbydes natski.

Alle hoteller i Palandöken har forskellige nytårsprogrammer.

Bora Kanber, administrerende direktør for Polat Renaıssance Hotel, sagde, at belægningsgraden nåede op til 100 procent inden nytår. ”I år er vores krav fra Polen, Rusland og Ukraine ganske høje. Næsten alle hoteller i Palandöken har en belægningsgrad på 100 procent. Vi håber, vores gæster får et dejligt nytår ”.

Railway News Search