D-100 Highway Hereke Bridge Crossing Izmit retning vil blive lukket for trafik

D-100 Highway Hereke Bridge Junction Izmit retning, der skal lukkes for trafik: Istanbul Ankara D-100 Highway Hereke Østkrydsningsstedet for stålkonstruktionen fodgængeroverkørsel Hereke broforbindelsen vil blive lukket for retningen af ​​Izmit, og trafikken vil blive givet den nuværende sidevej.
I erklæringen fremsat af guvernørskabet for Kocaeli, ”Stålkonstruktion fodgængerovergange byggeri kræves for trafiksikkerhed på veje under overvågning af det 1. regionale direktorat for motorveje” og stålkonstruktion fodgængerovergang på Hereke East Crossroad placering i Istanbul - Ankara State Road. vil blive installeret.
Inden for disse værker; Istanbul - Ankara State Highway, Hereke brokryds, Izmit retning krydsning vil være lukket, og trafik i denne retning vil blive givet fra den eksisterende sidevej. Værkerne starter onsdag den 12. november 2014 kl. 16.00 og afsluttes torsdag den 20. november 2014 kl. 10.00. Under disse undersøgelser vil der blive lavet midlertidige trafikskilte, og de nødvendige sikkerhedsforholdsregler vil blive truffet. Chauffører skal bruge alternative veje og adlyde trafikskilte og markører på vejen ”.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer