Erciyesin seng kapacitet er forøget 100 procent

Erciis bæreevne er øget til 100 procent: før Tyrkiets vigtigste skicentre fra 2015-2016 skisesæson i Erciyes med nybyggede hoteller, vil sengekapaciteten blive øget til 800 fra 600 tusind.


I sin tale til Anadolu Agency (AA) sagde Erciyes A.Ş.s bestyrelsesformand, Murat Cahid Cıngı, at Erciyes er på vej til at blive et verdensomspændende skisportssted.

Cıngı erklærede, at de havde alvorlige problemer i Erciyes på grund af utilstrækkelig sengekapacitet, og at de ikke kunne være vært for dem, der ønskede at komme kollektivt fra udlandet, og at for at overvinde dette problem blev 2 hotellokaler i regionen overført til den private sektor af Kayseri Metropolitan Municipality.

Cıngı sagde, at 4 nye hoteller vil begynde at fungere med starten af ​​skisesæsonen i Erciyes, ”Med de nye hoteller, der begynder at betjene i år, vil vores sengekapacitet stige fra 800 til 600. Vores mål er at nå 5 sengekapacitet i Erciyes om 6 år ”.

Påpegede, at de på denne måde kan være vært for store grupper fra udlandet i Erciyes, sagde Cıngı:

”På trods af vores profitgaranti tøvede rejsearrangører med at foretrække Erciyes, da vores sengekapacitet ikke var tilstrækkelig. Udenlandske turister vil være sammen i grupper uden at komme for langt fra turistcentret. Selvom vi sagde, at vi havde et sted at bo i byens centrum, blev vi ikke accepteret. Vi har nu kapaciteten til at rumme et fly fuld af turister i Erciyes. "

Cıngı understregede, at de ikke kunne deltage i internationale messer meget tidligere år på grund af boligproblemet, og at forøgelsen af ​​sengekapaciteten styrkede deres hænder i forfremmelsen af ​​Erciyes.

- "Sengekapacitet øges med 50 procent hvert år"

I erklæringen om, at mindst 4-5 hoteller vil blive taget i brug i regionen hvert år, og sengekapaciteten øges med mindst 50 procent, sagde Cıngı, at Erciyes bliver et internationalt skicenter med både sengekapacitet og sociale faciliteter om 5 år.

Cıngı påpegede, at sociale områder vil stige med boliger i Erciyes, ”Hvert hotel forsøger at implementere forskellige aktiviteter for sine kunder. Som sådan kan folk bruge deres tid tilbage på skiløb her uden at kede sig. Dette forlænger deres ophold i Erciyes. I den henseende lægger vi stor vægt på stigningen i sengekapacitet i Erciyes ”.

Cıngı erklærede, at de ikke ønsker store hoteller, der kan forårsage visuel forurening i Erciyes, og at hotellerne vil blive bygget og tjent som boutiquehoteller lavet af sten og træ.

- "Det vedrører direkte Kayseri og Cappadocia"

Cıngı understregede, at de aldrig tænkte på Erciyes alene, og at de beskæftigede sig med turismepotentialet i byen og Cappadocia-regionen:

”Kayseri centrum har næsten 6 tusind års civilisationshistorie. Disse lande er et turistcenter i sig selv med slotte, moskeer, kirker og museer, der tilhører den præ-romerske, seljuk, osmanniske og republikke periode. Ligeledes er Kappadokien et separat turistparadis. Vi forsøger at skabe en destination i Erciyes, som vi kalder 'kulturel skiløb', der inkluderer Kayseri og Cappadocia. I denne henseende vedrører stigningen i Erciyes sengekapacitet direkte Kayseri og Cappadocia. "

Cıngı tilføjede, at den termiske efterforskning i Erciyes fortsætter, og når de finder varmt vand, har de brug for meget større boliginvesteringer.


sohbet

Feza.Net

Relaterede artikler og reklamer