Gendannelse af Amman Train Station

Amman Railway Station gendannes: TIKA i Jordan II. Hejaz Railway, et af de vigtigste projekter i Abdulhamid Khan-perioden, vil gendanne Amman Train Station og omdanne det til et museum.

IIA af İKA. Et af de vigtigste projekter i Abdulhamid Khan-perioden, Hejaz Railway Amman Train Station bliver renoveret, og museumsbygningen er under opførelse, der dækker hele jernbanen. Projektaftalen om Hicaz Railway Station Restoration and Museum Construction blev underskrevet mellem formandskabet for det tyrkiske samarbejds- og koordineringsagentur (TİKA) og Jordan Hicaz Railways Authority under mødet mellem delegationerne ledet af premierminister Ahmet Davutoğlu og den jordanske premierminister Abdullah Ensour.

II. Hejaz Railway, et af de vigtigste projekter i Abdulhamid Khan-perioden, blev bygget mellem Damaskus og Medina mellem 1900-1908 år. Bygningen af ​​jernbanen startede i september 1 mellem Damaskus og Der'a. Bygningen startede fra Damaskus til Medina; 1900 nåede Amman, 1903 nåede Maan, 1904 nåede Medayin-i Salih i september 1, og 1906 nåede Medina i august 31. De vigtigste stationer på Hejaz jernbanelinjen er Damaskus, Der'a, Katrana og Maan stationer samt Amman.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar