Afyonkarahisar Castle Cable Car System vil blive tilbudt med passagergaranti

Afyonkarahisar slot kabelsystem vil være ømt med passagergaranti
Afyonkarahisar slot kabelsystem vil være ømt med passagergaranti

Afyonkarahisar Castle Cable Car System vil blive tilbudt med passagergaranti: I junimødet i Afyonkarahisar Kommunes forsamling blev forslaget enstemmigt accepteret for 20 årsgarantien for etablering af Afyonkarahisar Castle svævebanesystemet mod brugsretten.

Borgmester Burhanettin Çoban forklarede, at alle procedurer i forbindelse med svævebanen er færdige, og at projekt- og udbudsmaterialet er klar, "Vi er nu i stand til at starte, når vi byder. Der er dog en situation som denne; vores universitetshospital har oprettet et rulletrappesystem, det gør hver dag en sammenbrud, og det forventes i dagevis, at holdet kommer fra Ankara, fordi der ikke er teknisk vedligeholdelse i Afyon. Jeg spurgte dem, hvor mange provinser, der gør svævebanen 'kommuner ikke kan komme til højre', sagde de. Vi vil byde med build-operate-transfer model. Der er krav, der er indgående og udgående passagerer, men de ønsker en passager med rette. Når vi ser på dette system er blevet anvendt i alle provinser, der gør dette job. Entreprenørfirmaerne kan få kredit fra banker ved at vise de penge, de får fra denne passagergaranti. "

VI VIL IKKE FORETAGE UDEN KONTO

Borgmester Çoban tilføjede, at indkomstudgiftssaldo og detaljeret beregning vil blive udført. "Månedlig passagergaranti er mellem 100-150 tusind TL. Prisen mellem 8-10 pund tales. Hvis vi gør det, vil alt tilhøre virksomheden, herunder fejl og vedligeholdelse, da det vil blive betjent professionelt. Hvis ropeway fungerer, modtager vi en andel og årlig fast husleje fra indtægterne i henhold til den sats, der skal fastsættes i buddet. Hertil kommer, at selskabet, cafeteria og souvenir salg punkt i slottet med udgangspunktet til slottet igen souvenir salgspunkt vil være i stand til at sætte. Vi vil gøre vores bud på en gennemsigtig og åben måde, så alle kan komme ind. Omkostningerne er mellem 10 og 15 millioner pund. Hvis vi gør dette, vil vi se på, hvor mange penge vi bruger om året og omkostningerne til operatøren. Ellers vil vi ikke handle uden en bog uden konto.

TUSENT 100 TUSENT Mennesker vil ikke ham

Borgmester Çoban påpegede, at hvis passagergarantiafgiften ikke leveres, skal kommunen selv gøre det; "Fordi intet andet selskab vil indgå i et bud under disse forhold. Også, hvis vi byder, får den laveste budgiver jobbet. Det firma vil installere ropeway-systemet ved hjælp af de lavest mulige materialer, der overholder TSE-standarderne ". I de kvarterer, hvor historiske bygninger og palæer er placeret, sagde præsident Shepherd, at der er skøn over, at 200 tusind besøgende kommer årligt. Borgmester Shepherd, der vedtages enstemmigt efter afgørelsen, vil hver fase blive informeret til medlemmer af den kommunale forsamling, sagde han.

Afyonkarahisar slot kabelbilsystemvideo

 

Armin

sohbet