YOLDER Foreslået offentlig-ngo-samarbejde til forebyggelse af jernbaneulykker

Sammenslutningen af ​​solidaritet og solidaritet med jernbanekonstruktions- og driftspersonale (YOLDER) ansøgte TCDD's generaldirektorat om et værksted for at fastlægge politikker og strategier til bestemmelse af årsagerne til jernbaneulykker og hændelser og arbejdsulykker, for at diskutere måderne til at løse dem og implementere dem.

YOLDER, der handlede for at minimere ulykkerne på jernbanelinjerne, ansøgte TCDD om tilrettelæggelse af civilsamfundsstøtteværkstedet til forebyggelse og afbødning af ulykker i samarbejde med organiserede civilsamfundsorganisationer i TCDD.

I ansøgningen er YOLDER-medlemsprofilen, inklusive vejvedligeholdelses- og reparationspersonale, udviklet gennem træning af enhver titel og pligt og af organisationen af ​​TCDD for at forhindre mulige jernbaneulykker og hændelser og arbejdsulykker og for at reducere de negative konsekvenser. Det blev påpeget, at ikke-statslige organisationer også skulle bidrage til at nå de målrettede resultater af denne indsats og undersøgelser i en kortere periode.

Det blev understreget, at den vigtigste årsag til manglende implementering af de trufne foranstaltninger inden for arbejdsmiljø og tilstrækkelig effektivitet var manglende evne til at øge medarbejdernes vilje og opmærksomhed.

Aktuelle auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 2. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Årsmøde for forretningsmedlemmer

  Januar 29 @ 08: 00 - Januar 31 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar