Gümrükçüoğlu: esi Sumela Kloster Teleferik-projektet vil blive implementeret Gümrük

Borgmester i Trabzon Metropolitan Municipality Orhan Fevzi Gumrukcuoglu holdt et chatmøde med pressemedlemmer. Borgmester Gümrükçüoğlu, før mødet holdt i det historiske rådhus med pressemedlemmer afsluttet af Metropolitan Municipality Square Park II. scenen turnerede byfornyelsesområdet.

Gümüsçüoğlu fremsatte detaljerede udtalelser til pressemedlemmerne og sagde: "Her blev kommunale servicenheder skabt med midlertidige bygninger. Det var en glæde for os at genoprette det historiske torv og det historiske rådhus. Som du alle ved, organiserede vi først Meydan Park. Vi har øget området 4 tusind m2 til 15 tusind m2. Det andet stadium var at bringe dette felt til offentligheden. Dette sted blev genoplivet for hånden. Iskenderpasa Mosque 750 personlighed, rulletrapper og nedstigning til moskeen blev givet en nedstigning, Iskenderpasa'nın genoplivet. Historiske bygninger er blevet restaureret. Nu er det tredje etape. Den tredje fase af projektet mod Trabzon havnen fra Iskenderpasa Mosque blev afsluttet. Vi vil gøre det der ..

"Ropeway projektet vil blive implementeret"

Gumuscuoglu, der henviser til det planlagte svævebaneprojekt i Sumela-klosteret, efter afslutningen af ​​restaureringen af ​​Sumela-klosteret, fornyer faciliteterne der og udtrykker, at de vil gennemføre svævebaneprojektet, vil vi gennemføre denne virksomhed ved at låne. Regionale Direktoratet for Skovbrug og Sümela Kloster, efter afslutningen af ​​restaureringen af ​​svævebanen vil udføre samtidig. Vi vil forny faciliteterne dagligt. Til gengæld vil vi være der i et par år.

Hafif Light Rail System kommer til Maraş Street "

Light rail-systemet vil gå langs boulevard Maraş Avenue i bilaget til projektet, og vil gå langs Yavuz Selim Boulevard. Akyazı Stadion hvor hovedbanegården, 3. Scenen vil også følge kyststien. Fra hovedbanegården i Akyazı vil du gå til lufthavnen. Dette projekt afsluttes i slutningen af ​​dette år. Når det er færdigt, er omkostningerne ved opførelsen af ​​Akyazı til lufthavnen 400 billioner. Dette skal krediteres og findes. Hele byen vil have en lysskinne. Af til Beşikdüzü.

Aktuelle jernbanetilbud

Per 05

AusRAIL Plus messe og konference

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
Per 05

World Rail Festival

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
Per 05

Udbudsmeddelelse: Biludlejning med chauffør

Område 5 @ 14: 00 - 15: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar