Minister Arslan: Vi ønsker at afslutte Ankara Sivas YHT-linjen i slutningen af ​​2018

Ahmet Arslan
Ahmet Arslan

Transport, Maritime anliggender og kommunikationsminister Ahmet Arslan, December 29 2017 fredag ​​pressemøde på Türk Telekom Ankara Facility i Ahlatlibel vurderede aktiviteterne i ministeriet i møde 2017 har 2018 annonceret sine mål.

I sin tale efter hans morgenmad fremlagde minister Arslan vigtige udsagn på dagsordenen og transportsektoren. Understreger betydningen af ​​investeringer i jernbaner i det sidste 15-år i vores land, sagde Arslan, at vi virkelig bekymrer os om jernbanerne. Vi investerede i 8 milliarder 400 millioner jernbaner. Den højeste stigning i investeringsbudgettet for det kommende år vil være på jernbanerne. 14 vil være et investeringsbudget på 1 milliard 200 millioner. Vores samlede jernbane længde er 12.608 km. Hvis signallinjelængden er 5.534 km og samtidig arbejder i 2324 km.2003'da 2.449 km var denne figur. Så der er en stigning på 120. Elektrisk ledningslængde på 2120 km 4.660 km'da output. 1.637 km i vores elektrificeringsarbejde fortsætter. X

Deling af udviklingen vedrørende passagertransport på jernbaner, især i 2017, “Vores YHT-sæt steg til 6 sæt i alt med køb af 19 sæt. Højhastighedstogtjenester blev øget med 30 procent Antallet af passagerer, vi har transporteret med YHT'er, har nået 36 millioner 800 tusind. Forhåbentlig når vi målet på 2018 millioner ved at tilføje 7.7 millioner passagerer i 45. " Arslan sagde, at der indtil videre er transporteret 238 millioner passagerer i Marmaray, og i alt 68 millioner passagerer er planlagt til at blive transporteret næste år.

ÖZEL SEKTÖR DE DEMİRYOLUNDA YÜK TAŞIMACILIĞINA BAŞLADI

Sektörlerdeki yük taşımacılığına değinen Bakan Arslan, demiryolu sektöründeki yük taşımacılığı ve yük taşımacılığının özelleştirilmesi ile ilgili olarak “Bu sene içinde demiryolları ile taşınan yük miktarı 7-8 milyon tona yükseldi. Bu rakam bizim gönlümüzden geçen rakam değil ama bunun başlıca sebebi hem mevcut hatların standardının yükseltilmesi çalışmaları; hem elektrikli hem de sinyalli hale getirilmesi çalışmalarımız devam ettiği için birçok hat şimdi da işletmede değil. Haliyle yük miktarı istediğimiz şekilde artmasa bile yine de yüzde 10-12’lik bir artış söz konusu. Özel sektör de artık demiryolu ulaşımında yük taşımacılığına başladı. Özel sektörün de hatlardan faydalanması adına önemli bir adımdı ve bu sebeple demiryollarının serbestleşmesi kapsamında 5 tren işletmecisine lisans verdik.” değerlendirmesinde bulundu.

DEMİRAĞLARIMIZ GENİŞLİYOR

Minister Arslan lavede en omfattende redegørelse for de jernbanelinjer, der stadig er under opførelse i løbet af året. Ilgili Vi har højhastighedstogslinjer i gang. Ankara, Afyonkarahisar, Usak, Manisa, Izmir fortsætter. Ankara, Kırıkkale, Yozgat, Sivas YHT fortsætter vores arbejde i linjen. Vores mål er at afslutte 2018-slutningen af ​​2019 og testen i første halvdel af XNUMX. Jeg håber at afslutte testen. Bursa-Bilecik byggearbejder fortsætter. Målet er at forbinde Bursa til Istanbul og Izmir. Vi fortsætter vores arbejde mellem Konya-Karaman-Niğde-Ulukışla. Faktisk har vi åbnet denne linje til diesel drift, men det vil blive lavet næste år for at blive elektrificeret og signaleret. På den måde vil vi bringe denne linje til højhastighedstogstandarderne. Mersin-Adana-Osmaniye-Toprakkale byggearbejder fortsætter. Osmaniye-Gaziantep byggearbejde fortsætter med fuld fart og efter Sivas; Mellem Sivas og Erzincan lavede vi budet for den første sektor i Sivas, vi begyndte at arbejde. Nu fortsætter udbudsprocessen i Zara-Imranlı sektionen. Således vil vi gradvist øge vores tognetværk. Böylece

2 NY FERRY FOR VAN LAKE

Arslan sagde, at den første af de 2 færger, der kører i Lake Van, vil blive taget i brug i begyndelsen af ​​året og den anden i midten af ​​året. I 2018 1.222 konventionelle godsvogne i TÜDEMSAŞ og TÜLOMSAŞ, 11 dieseltogsæt (DMU) i TÜVASAŞ og 20 i TÜLOMSAŞ. Han gav de oplysninger, at lokomotiver vil blive produceret.

Transportministeren, Maritime Affairs og Kommunikation, Ahmet Arslan, gav i slutningen af ​​sin tale lykønskede ministeriet, pressen og borgernes nye år.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar