Bursa venter på gode dage

Bursa borgmester Alinur Aktaş udtalte, at Bursa er en mangesidig by med alle dens funktioner, og at byen vil få de tjenester, den fortjener med de investeringer, der skal foretages i de kommende år.

Organiseret af AK-partiets Økonomiske Anliggenderpræsidentskab 'Cities Economic Expectations Forum'un Bursa-søjlen blev Dobruca Social Facilities afholdt. Borgmestre, organisationschefer og medlemmer efterfulgt af forretningsmænd, ikke-statslige organisationer og repræsentanter for foreningen deltog i forummet, der blev afholdt i tre faser.

"Istanbul er en meget alvorlig fordel"

Statsborgmester Alinur Aktas, der for nylig har lavet et 'City 2023'-program, mindede om, at en vision for Bursa,' City Economic Expectations Forum 'med resultaterne vil lede til ledere, sagde han. At huske, at Bursa er en mangesidig by med alle dens funktioner, sagde borgmester Aktaş, at med de investeringer, der skal tages i brug, vil byen finde den værdi, den fortjener. Med henvisning til vigtigheden af ​​al dynamik, sagde borgere, ikke-statslige organisationer, opinionslederne og andre institutioner i Bursa, borgmester Aktaş, "Dette er en industriby. Nu har vi brug for kvalificeret industri med høj værditilvækst. Et af de udviklingsmæssige aspekter af vores by er turisme. Selvom at være tæt på Istanbul synes at være en ulempe, tror jeg det giver en meget alvorlig fordel. Jeg tror, ​​at vi vil være på et meget vigtigere punkt i den nærmeste fremtid med motorveje og højhastighedstoginvesteringer. Bursa med de investeringer, vi skal lave med distriktskommunerne, venter på gode dage. Vi skal arbejde hårdt. Vi skal ændre og forvandle byen. Vi fortsætter med at lytte til hvert segment, mens de gør det. "

"Resultaterne vil guide dig"

AK Partiets næstformand for økonomi Fatma Salman, "Økonomiske forventninger til byernes projekt" i flere måneder er fortsat, mere end 60't sagde, at de har gennemført deres arbejde i regionen. Fatma Salman, der gav information til deltagerne om mødet, udtalte, at strategien i Bursa består af tre faser, og at de efter organisationerne kom sammen med forretningsmænd, ikke-statslige organisationer og akademikere. Salman sagde, at de stillede de samme spørgsmål til de borgere, der vandrede på gaderne og sagde: "Vi præsenterer det udkast til betænkning, vi har oprettet med vores resultater til vores ministre og deputerede, og vi får deres meninger. Derefter overfører vi alle data til vores præsident og premierminister. Efter afslutningen af ​​studierne i alle byer vil dataene blive delt med offentligheden af ​​præsidenten. Dataene vil ikke kun være i rapporten. Resultaterne sendes til de relevante ministerier og institutioner og følges. Vi mener, at hvert ord der skal skrives er vigtigt for Bursa. Vi ved, at mikroøkonomiske data også påvirker makroøkonomiske data. Resultaterne vil lede de fremtidige undersøgelser. "

AK Party Provincial formand Ayhan Salman i Bursa i de seneste uger, "My City 2023 'vision om fremtiden i en by, hvor de talte om fremtiden, sagde det sidste møde i byens fremtidige økonomiske forventninger i samråd med organisationen og civilsamfundsorganisationerne. Noterer sig, at Tyrkiet har udviklet sig i enhver forstand Salman, Bursa er en af ​​de vigtigste processer i dynamisk, byens arbejde og sagde, at han ville tilføre værdi til landet.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar