Alle ønsker at køre på cykeløen

Verdens cykelmester Fabrice Mels, der besøgte Cykeløen bygget af Sakarya Metropolitan Municipality, sagde: "Vi vil få god succes her. Jeg er meget sikker på mit team Salcano og mig selv. Vi glæder os til slutningen af ​​Cykeløen. Dette er et sted, hvor alle ønsker at konkurrere. "


Verdens cykelmester Fabrice Mels besøgte Cykeløen, bygget af Metropolitan Kommune i Yenikent. Fabrice Mels har efter at have modtaget information om cykeløen oplyst, at han for første gang kom til Sakarya og ville være meget glad for at konkurrere i Sakarya.

Stor fordel for Sakarya
Els, jeg vidste, at 2020 World Mountain Bike Marathon Championship skulle afholdes i Sakarya, sagde Mels. Jeg indså, at der er bjerge, sletter, sletter og alt i Sakarya. Disse er en stor fordel for Sakarya. Vi vil have god succes her. Jeg er meget sikker på mit team Salcano og mig selv. Vi glæder os til slutningen af ​​Cykeløen. Dette er et sted, hvor alle ønsker at konkurrere. "

Intensive arbejde udført
Fabrice Mels sagde, orum Jeg ser, at der virkelig er meget arbejde på vej til 2020 World Marathon Championship i Sakarya. . Dette spor synes at være smukkere end jeg forestillede mig. Det faktum, at dette mesterskab holdes i Sakarya er en stor fordel. Fordi der er Salcano holdet i Sakarya og vennerne konkurrerer der er virkelig succesrige. Dette mesterskab vil hjælpe dem med at komme videre og få bedre resultater. "


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer